Facebook Pixel Μήνυμα Κετσπάγια προς Αραβίδη κι όχι μόνο...
| 2016-09-19 19:43:00

Μήνυμα Κετσπάγια προς Αραβίδη κι όχι μόνο...

Μήνυμα Κετσπάγια προς Αραβίδη κι όχι μόνο...

O τεχνικός της ΑΕΚ με αφορμή τα όσα έγιναν με τον 29χρονο φορ είπε κάποια πράγματα στους παίκτες του στη σημερινή προπόνηση...

 Τιμούρ Κετσπάγια στο περιθώριο της προπόνησης της ΑΕΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τον αγώνα με τη Βέροια που πέρασε και τη συνέχεια στέλνοντας το μήνυμα ότι θα παίζει ο καλύτερος και ο πιο έτοιμος για να προσφέρει στην ομάδα. Προφανώς η ατάκα του Κετσπάγια είχε να κάνει και με την υπόθεση του Χρήστου Αραβίδη, χωρίς όμως ο τεχνικός της «Ένωσης» να αναφερθεί ονομαστικά στον 29χρονο επιθετικό.

"Να ξέρετε πως εγώ δεν βλέπω τίποτε άλλο πέραν της συμπεριφοράς σας στην προπόνηση και στα ματς. Για μένα είστε όλοι το ίδιο. Όποιος είναι καλύτερος και πιο έτοιμος, αυτός θα παίζει στους αγώνες" ήταν τα λόγια του Τιμούρ προς τους παίκτες.

"Είναι σημαντικό και πολύ καλό ότι πήραμε νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολη βέβαια γιατί εμείς δεν την κάναμε εύκολη αφού είχαμε τις ευκαιρίες να καθαρίσουμε νωρίς το ματς και να φτάσουμε σε μεγάλο σκορ αλλά δεν το κάναμε", ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Κετσπάγια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags