Facebook Pixel "Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον ΠΑΟΚ"
| 2016-09-22 09:46:00

"Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον ΠΑΟΚ"

"Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον ΠΑΟΚ"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Ζενίτ, απαντώντας στις ερωτήσεις των οπαδών, ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε με πολύ θερμά λόγια για την πρώην ομάδα του

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για την απόφασή του να αφήσει τη Γερμανία για το ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως δεν μετάνιωσε λεπτό για την επιλογή του αφού στον Δικέφαλο πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του:

"Κάθε κίνηση, είναι μια δύσκολη απόφαση αλλά νομίζω πως έκανα τη σωστή επιλογή με το να πάω στον ΠΑΟΚ. Στη Γερμανία δεν έπαιζα όσο ήθελα, έπρεπε να αλλάξω κάτι στη ζωή μου. Ήθελα να παίξω και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τότε ήρθε η προοπτική του ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ πέρασα τα δύο καλύτερα χρόνια της καριέρας μου, πέτυχα πολλά με την ομάδα, εξελίχθηκα. Θα είμαι πάντα ευγνώμων γι΄ αυτή την ομάδα και ποτέ δεν θα ξεχάσω όσα έχει κάνει για εμένα".

Μάλιστα, στάθηκε και στα γκολ που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ στην ζωή: "Ήταν με την Ντόρτμουντ στο Europa League. Ήρθαμε 1-1 εντός και εκτός νικήσαμε. Ήταν αξέχαστα γκολ, ειδικά αυτό στην Ελλάδα, σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ήταν απίστευτη εμπειρία!".

Όσο για την ατμόσφαιρα των ελληνικών γηπέδων, ο Σλοβάκος απάντησε: "Στην Ελλάδα υπάρχει τρελή ατμόσφαιρα! Για παράδειγμα το ματς με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Μάρτιο διακόπηκε. Βέβαια όταν παίζεις μπροστά στον κόσμο αυτό σε ωθεί, αλλά μερικές φορές οι οπαδοί στην Ελλάδα είναι κυριολεκτικά τρελοί. Οι οπαδοί είναι διαφορετικοί από χώρα σε χώρα. Στη Γερμανία, επίσης, υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα στις κερκίδες, αλλά απέχουν ακόμη από τους Έλληνες..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags