Facebook Pixel Η δοκιμή τού Μπέντο που αναστάτωσε κορυφαίο άσο!
| 2016-09-23 12:15:00

Η δοκιμή τού Μπέντο που αναστάτωσε κορυφαίο άσο!

Η δοκιμή τού Μπέντο που αναστάτωσε κορυφαίο άσο!

Δεν πρέπει να το πίστευε εχθές στου Ρέντη βασικότατος και πολύ φορμαρισμένος άσος των Ερυθρολεύκων αυτό που έβλεπε στην προπόνηση. Κρύος ιδρώτας θα πρέπει να τον έλουσε!

Ο Πάουλο Μπέντο έχει προκαλέσει συζητήσεις σχετικά με πολλές επιλογές του στην ενδεκάδα τού Ολυμπιακού, με αποκορύφωμα τον παραγκωνισμό τού Κώστα Φορτούνη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξάφνιασε ακόμα με την απόφασή του να αλλάζει τους τερματοφύλακες Στέφανο Καπίνο και Νικόλα Λεάλι ανάλογα με τη διοργάνωση, ενώ τώρα, ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα, ακούγεται ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει σε ρόλο αριστερού μπακ τον... Σεμπά!

Πάντως, ο Πάουλο Μπέντο φαίνεται πως έχει στο μυαλό του μία ακόμα κίνηση που θα δημιουργήσει ντόρο, καθώς αφορά βασικότατο και πολύ φορμαρισμένο άσο τής ομάδας, ο οποίος λέγεται ότι στα επόμενα παιχνίδια θα καθίσει στον πάγκο.

Ο λόγος για τον Μπράουν Ιντέγιε, που μπορεί να σκοράρει συνεχώς, αλλά ο Πάουλο Μπέντο δείχνει να προτιμά για την κορυφή τής επίθεσης τον Όσκαρ Καρντόσο, με παρτενέρ, μάλιστα, τον Γκονσάλο Πασιένσια!

Mόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε χθες στου Ρέντη πολλά σχήματα με τους δύο παίκτες στη γραμμή κρούσης, με σημερινά "ερυθρόλευκα" Μέσα να αναφέρουν ξεκάθαρα ότι ο κόουτς πιστεύει πολύ σε αυτό το δίδυμο και πως θέλει να το "παντρέψει" ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Προφανώς, λοιπόν, αν ο Πάουλο Μπέντο προχωρήσει αυτό το πλάνο, δε θα υπάρχει χώρος στο αρχικό σχήμα για τον Μπράουν Ιντέγιε, καθώς θεωρείται απίθανο να παίζει η ομάδα στην επίθεση με τρία καθαρά φορ.

Είναι λογικό, επομένως, βλέποντας χθες ο Μπράουν Ιντέγιε τον προπονητή του να κάνει τόσες δοκιμές με το δίδυμο των Όσκαρ Καρντόσο και Γκονσάλο Πασιένσια να... αγχώνεται για τη θέση του στην ενδεκάδα.

Πάντως, έχει την ευκαιρία, αρχής γενομένης από το ματς στη Λάρισα, για το ποίο προορίζεται βασικός, να κρατήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα και να... χαλάσει τα σχέδια του προπονητή του, αν συνεχίσει να σκοράρει.

Τότε ο Πάουλο Μπέντο θα δυσκολευτεί πολύ να τον αφήσει στον πάγκο και μάλλον η σκέψη του για δίδυμο Καρντόσο - Πασιένσια στην "ερυθρόλευκη" επίθεση θα πάρει αναβολή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Νέος Μανωλάς" με "οκ" Ουζουνίδη στον Ολυμπιακό!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags