Facebook Pixel Άρθρο Χριστόγλου για τον Ολυμπιακό: Δεν περισσεύει κανείς
| 2016-09-23 18:21:00

Άρθρο Χριστόγλου για τον Ολυμπιακό: Δεν περισσεύει κανείς

Άρθρο Χριστόγλου για τον Ολυμπιακό: Δεν περισσεύει κανείς

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει ότι είναι αναγκαίο και για την ομάδα να είναι το δυνατόν περισσότεροι παίκτες στην τσίτα ενόψει του δύσκολου προγράμματος.

Λίγο πριν αρχίσουν τα πολύ σοβαρά σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, με σιγουριά πρέπει να πούμε ότι δεν μπορεί να περισσεύει κανείς από το ρόστερ του Ολυμπιακού. Και δεν πρέπει κανείς να νιώθει περισσευούμενος στο ρόστερ. Κουβέντα που ανοίγει με αφορμή τις σκέψεις του Μπέντο να ρίξει και τον Τσιμίκα στη μάχη προκειμένου να καλύψει το κενό του Ντε λα Μπέγια.

Δεν είναι ακόμα στο 100% ο Ισπανός αριστερός μπακ από το χτύπημα που κονόμησε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και ο Μπέντο στρέφεται στη λύση του νεαρού για το ματς στη Λάρισα. Εδώ έρχομαι και λέω ότι θα ήταν πολύ μικρότερο το ρίσκο αν ο Τσιμίκας είχε πάρει ένα-δύο δεκάλεπτα από τον πάγκο στα προηγούμενα παιχνίδια. Από την άλλη, όμως, είναι και η κατάσταση τέτοια φέτος που δεν επιτρέπει στον κόουτς να κάνει τέτοιου είδους δοκιμές. Δεν είναι, όμως, μόνο η ανάγκη που προέκυψε τώρα με τον τραυματισμό του Ισπανού αλλά και το ιδιαίτερα βεβαρυμμένο πρόγραμμα της ομάδας τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη, που κάνουν αναγκαία την όσο το δυνατόν ευρύτερη αξιοποίηση του ρόστερ.

Πρέπει ο Μπέντο να βρει έναν τρόπο να έχει από τη μία μεριά τους ποδοσφαιριστές του σε ετοιμότητα προκειμένου να είναι διαθέσιμοι για κάθε ματς και από την άλλη πρέπει να φροντίζει ώστε να μη χαλάει και η χημεία της ομάδας. Τα είπαμε απ’ έξω-απ’ έξω και χθες για την ευκαιρία που αξίζουν να πάρουν κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού όπως ο Μανθάτης για να αποδείξουν ότι μπορούν να την αρπάξουν από τα μαλλιά. Δεν είναι, λοιπόν, μόνο δίκαιο και σωστό για τους ίδιους τους παίκτες να πάρουν την οδηγία από τον κόουτς και να μπουν μέσα. Είναι αναγκαίο και για την ομάδα να είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες στην τσίτα ενόψει του δύσκολου προγράμματος που υπάρχει μπροστά. Και στην τσίτα είσαι αν παίζεις. Ή αν ξέρεις ότι θα παίξεις…

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 23/09/2016)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags