Facebook Pixel Η αλλαγή που σκέφτεται ο Στράμα για Παναιτωλικό!
| 2016-09-23 20:53:00

Η αλλαγή που σκέφτεται ο Στράμα για Παναιτωλικό!

Η αλλαγή που σκέφτεται ο Στράμα για Παναιτωλικό!

Τι έχει στο μυαλό του ο Αντρέα Στραματσόνι για το δύσκολο ματς με τον Παναιτωλικό και ποια είναι η αλλαγή που ετοιμάζει σε σχέση με το ματς στην Λεωφόρο με τον ΠΑΣ;

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα, κάνοντας εύκολα το δύο στα δύο, και ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει να δει τους παίκτες του να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Λέτο και Σάμπα, ωστόσο οι μέχρι σήμερα αμφίβολοι, Χουλτ και Βιγιαφάνιες, είναι στην διάθεσή του.

Πάντως, ο κόουτς των Πράσινων θα διαφοροποιήσει το αρχικό σχήμα της ομάδας σε σχέση με αυτό που χρησιμοποίησε στο ξεκίνημα του αγώνα με τον ΠΑΣ στην Λεωφόρο.

Κι αυτό γιατί, έχει στο μυαλό του να ξεκινήσει με δύο κεντρικούς αμυντικούς και όχι τρεις, όπως έκανε στο ματς με τους Γιαννιώτες. Έτσι, σκέφτεται το άλλο κλασικό σχήμα του, 4-2-3-1, με τον Στιλ σταθερά κάτω από τα δοκάρια.

Αριστερό μπακ αναμένεται να είναι ο Χουλτ, αλλά αν δεν είναι απολύτως καλά, θα ξεκινήσει ο Γουακάσο. Δεξί μπακ θα είναι ο Κουλιμπαλί και ο Ιβανόφ με τον Μολέδο στο κέντρο της άμυνας.

Ζέκα, Λεντέσμα θα είναι τα αμυντικά χαφ, ενώ οι Εμποκού, Ιμπάρμπο και Λουντ έχουν προβάδισμα για την τριάδα πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags