Facebook Pixel ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ είδηση στη Σουηδία για Μπεργκ!
| 2016-09-24 11:06:00

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ είδηση στη Σουηδία για Μπεργκ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ είδηση στη Σουηδία για Μπεργκ!

Δεν σας περνάει από το μυαλό το τι θα κάνουν στην πατρίδα του 30χρονου άσου του Παναθηναϊκού για πάρτη του!

Η δήμαρχος του Τόρσμπι, της γενέθλιας πόλης του Μάρκους Μπεργκ, Αν Κατρίν Γιόρασεν, μίλησε στην εφημερίδα "Livesport" για τα κατορθώματα του συμπατριώτη της και έκανε γνωστή την πρόθεση της να δοθεί σε γήπεδο της περιοχής το όνομα του άσου του ΠΑΟ!

«Είμαστε υπερήφανοι για τον Μάρκους Μπεργκ. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και εξαιρετικός ποδοσφαιριστής ο οποίος διαφημίζει το Τορσμπι και μας ενθουσιάζει το γεγονός ότι ακούμε τόσα καλά λόγια για εκείνον», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Το όνομα του Σβεν Γκόραν Έρικσον που επίσης είναι δικός μας άνθρωπος και έχει φτιάξει ένα υπέροχο σπίτι 40 χλμ από το κέντρο της πόλης μας, το δώσαμε σε Κύπελλο που γίνεται στο Τορσμπι για παιδιά με ομάδες από όλη τη Σουηδία.

Για τον Μάρκους θα κάνουμε κάτι άλλο. Θα δώσουμε το όνομά του σε ένα γήπεδο στην περιοχή μας. Το αξίζει και το δικαιούται. Αυτό θα είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για να τον τιμήσουμε αλλά και για να ενθαρρύνουμε και άλλα παιδιά για να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και γενικά με τον αθλητισμό στην περιοχή μας. Γιατί ο Μάρκους είναι ένα σύμβολο για όλα όσα έχιε πετύχει με την εθνική και φυσικά με τον Παναθηναϊκό αλλά και με τις προηγούμενες ομάδες του. Έχει πολλά ακόμη να πετύχει και εμείς θα είμαστε εδώ, ώστε να τον παρακολουθούμε», κατέληξε. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags