Facebook Pixel "Μαύρο διαμάντι" η πρώτη μεταγραφή Μαϊστόροβιτς!
| 2016-09-24 21:15:00

"Μαύρο διαμάντι" η πρώτη μεταγραφή Μαϊστόροβιτς!

"Μαύρο διαμάντι" η πρώτη μεταγραφή Μαϊστόροβιτς!

Στάμπαρε τον πρώτο στόχο για τον Γενάρη ο νέος τεχνικός διευθυντής τής ΑΕΚ! Νεαρός και πολύ ταλαντούχος Γκανέζος μέσος, που πρόσφατα τον είδαμε απέναντι σε ελληνική ομάδα!

Ένας από τους παράγοντες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην πρόσληψη τού Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στο πόστο τού τεχνικού διευθυντή τύς ΑΕΚ ήταν η πολύ καλή γνώση τής σκανδιναβικής αγοράς, καθότι Σουηδός.

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έχει ήδη πιάσει δουλειά εν όψει της μεταγραφικής περιόδου τού Ιανουαρίου και, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες τού SportDog, παρακολουθεί πολύ ζεστά την περίπτωση ενός παίκτη από το πρωτάθλημα της χώρας του.

Ο λόγος για τον Εμπενίζερ Οφόρι, ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΪΚ Στοκχόλμης και μάλιστα αντιμετώπισε πρόσφατα τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Europa League.

O 21χρονος Γκανέζος αμυντικός χαφ αγωνίστηκε βασικός και στα δυο 90λεπτα με την ελληνική ομάδα και ήταν από τους παίκτες των Σουηδών που ξεχώρισαν.

Ο Οφόρι θεωρείται σπουδαίο ταλέντο αφού παρά το νεαρό της ηλικίας του, βρίσκεται ήδη στην ΑΪΚ για τέταρτη χρονιά και είναι βασικός, έχοντας καταγράψει συνολικά 91 συμμετοχές και 3 γκολ με τη φανέλα της.

Αποκτήθηκε το 2013 από την γκανέζικη New Edubiase United FC, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έκανε ντεμπούτο σε φιλικό κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι κι αλλιώς, η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού χαφ, καθώς έχει μείνει μόνο με τους Σιμόες και Γιόχανσον σε αυτή τη θέση αναγκάζοντας τον Τιμούρ Κετσπάγια να κάνε ι…αλχημείες με τη χρησιμοποίηση τού Λαμπρόπουλου σε αυτό τον ρόλο.

Συνεπώς, ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Οφόρ,ι που είναι ταυτόχρονα εξελίξιμος αλλά και με εμπειρία δυσανάλογη της ηλικίας του, θα μπορούσε να αποτελέσει λίρα εκατό για την Ένωση...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags