Facebook Pixel Έδειξε και η ΑΕΚ ποιό πρωτάθλημα τρώμε στη μάπα
| 2016-09-27 09:15:00

Έδειξε και η ΑΕΚ ποιό πρωτάθλημα τρώμε στη μάπα

Έδειξε και η ΑΕΚ ποιό πρωτάθλημα τρώμε στη μάπα

Δεν βγήκε στο γήπεδο η ΑΕΚ να πάρει τη νίκη από τον Ηρακλή. Αυτό λέει όποιος βλέπει μπάλα. Ο δε Ηρακλής εύκολα, και πολύ εύκολα τσίμπησε το βαθμό της άγκολης ισοπαλίας. Ποια ΑΕΚ.

Τους έκανε τη χάρη ο Ολυμπιακός να χάσει από τον Κούγια και οι άλλοι διεκδικητές του πρωταθλήματος ούτε σκόραραν. Μηδέν γκολ. Το χειρώτερο; Δεν παίζουν ποδόσφαιρο να φχαριστιέται ο κόσμος. Και οι 4 ''μεγάλοι''.

Πώς να κέρδιζε η ΑΕΚ, όταν στην έδρα της δεν την φοβήθηκε καν ο Ηρακλής. Να τρομοκρατηθεί από τι, από μια ομάδα, την ΑΕΚ, που δεν πίεζε. Που δεν προκαλούσε τον πανικό στον αντίπαλο, ότι από στιγμή σε στιγμή θα το φάτε το γκολάκι.

Ας δούμε το έργο λίγο παραπέρα. Η χθεσινή ΑΕΚ, δηλαδή η ΑΕΚ του 2016-17 είναι η Αποκάλυψη Τώρα στο ποιό πρωτάθλημα τρώμε στη μάπα. Το κλαμπ των ''4 μεγάλων'' είναι για κλωτσές. Και είναι της πλάκας όσοι το παίζουν χαζοχαρούμενοι και σίγουροι πως τούτη τη σαιζόν θα δούνε σφαγή.

Τι να την κάνω τη σφαγή και όσο αίμα κυλήσει από τα μπατζάκια τους όταν δεν βλέπουν δίχτυα. Όταν δεν μπορούν να κερδίσουν αντιπάλους με μικρότερα κυβικά.

Περίμενες η ΑΕΚ να ''τελειώσει'' χθες αυτό ειδικά το ματσάκι πριν...αρχίσει. Από το πρώτο λεπτό να ψιθυρίσει στο αυτί του Ηρακλή το μυστικό. Σήμερα δεν έχεις τύχη. Δεν φεύγω από το γήπεδο χωρίς το τρίποντο.

Τι είδαμε; Τρισήμισυ παίκτες του Ηρακλή να έχουν συνεχώς μπλοκαρισμένο τον συνάδελφο της ΑΕΚ με τη μπάλα. Τελικά, ο Ηρακλής έπαιξε έχοντας από τα αποδυτήρια το ''Χ'' στο τσεπάκι.

Τα σάπια του Αλέξη Κούγια για Μαρινάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags