Facebook Pixel Για τα παιδιά του ΕΛΙΖΑ, σε δημοπρασία η φανέλα του MVP Μπεργκ
| 2016-09-27 13:52:00

Για τα παιδιά του ΕΛΙΖΑ, σε δημοπρασία η φανέλα του MVP Μπεργκ

Για τα παιδιά του ΕΛΙΖΑ, σε δημοπρασία η φανέλα του MVP Μπεργκ

Με τη φανέλα του MVP Μάρκους Μπεργκ να βγαίνει σε δημοπρασία από σήμερα έως τις 3/10 στην online πλατφόρμα του Charity Idols, ο Παναθηναϊκός στηρίζει για 3η συνεχή χρονιά, το σημαντικό έργο της Εταιρίας Κατά της Κακοποίησης του Παιδιού - «ΕΛΙΖΑ».

Το ΕΛΙΖΑ είναι από τις ελάχιστες εξειδικευμένες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στην Ελλάδα που ασχολούνται με την προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση και η μόνη που δίνει έμφαση στην προσχολική ηλικία.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την πολύτιμη συμμετοχή των φιλάθλων μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό στις online δημοπρασίες των αθλητικών ενθυμίων του Συλλόγου και σε αγαστή συνεργασία με το Charity Idols, έχουν έως σήμερα συγκεντρώσει το ποσό των 4.894,84 Ευρώ. Το ποσό αυτό, συνέβαλε στη μεγάλη Εκστρατεία κατά της κακοποίησης ανηλίκων που υλοποιεί το ΕΛΙΖΑ, μέσα από εθνικά προγράμματα σε όλη την Ελλάδα. Ο στόχος της Εκστρατείας είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και η επιμόρφωση των επαγγελματιών που κατά οποιονδήποτε τρόπο έρχονται σε επαφή με μικρά παιδιά.

Και επειδή η προσφορά αγάπης, αξίζει να έχει διάρκεια… η ΠΑΕ συνεχίζει και φέτος σε κάθε εντός έδρας αγώνα της Ομάδας μας, να διαθέτει στο Charity Idols προς δημοπρασία, αναμνηστικά ενθύμια από τον MVP της αναμέτρησης.

Την αρχή κάνει ο επιθετικός Μάρκους Μπεργκ, δυο φορές σκόρερ και MVP του αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0 (18/9/2016), ο οποίος προσφέρει εκ μέρους του Συλλόγου την κοντομάνικη, φορεμένη και υπογεγραμμένη από τον ίδιο φανέλα με το νούμερο 9, σε μέγεθος “L”.

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας, μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στην ηλεκτρονική δημοπρασία, τα έσοδα της οποίας, θα ενισχύσουν τα δικαιώματα και τη φωνή των παιδιών που μας έχουν ανάγκη.

Η δημοπρασία ξεκίνησε με αρχική τιμή τα 100 Ευρώ και ολοκληρώνεται στις 03.10.2016 και ώρα 22:05 http://www.charityidols.gr/el/auctions/viewbids/514/fanela-foremeni-mvp-markous-bergk-panathinaikos-giannena-4-0-skorer-2-gol-ypogegrammeni

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ανεκτίμητη προσφοράς σας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags