Facebook Pixel Γκολ, Βιγιαρεάλ και... ταμείο!
| 2016-09-29 12:04:00

Γκολ, Βιγιαρεάλ και... ταμείο!

Γκολ, Βιγιαρεάλ και... ταμείο!

Το Champions League πέρασε και τώρα είναι η σειρά του Europa League. Η ανάλυση των αγώνων έβγαλε τέσσερα δυνατά σημεία για ταμείο. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας...

Στεάουα – Βιγιαρεάλ

Άντεξε κάτι περισσότερο από μια ώρα παιχνιδιού η Στεάουα στην Τουρκία απέναντι στην Οσμάνλισπορ και παρά το γεγονός πως έπαιζε από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με παίκτη λιγότερο (Ενάκε). Τα δυο τέρματα που δέχτηκε στο τελευταίο 25λεπτο της αναμέτρησης διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 ένα δίκαιο αποτέλεσμα βάση της εικόνας του παιχνιδιού. Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ ξεκίνησε με το δεξί στους ομίλους με δύσκολη νίκη επί της Ζυρίχης (2-1 με ανατροπή). Βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, το γύρισε όμως πριν την ανάπαυλα (Πάτο στο 28', Ντος Σάντος στις καθυστερήσεις). Είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ στην επανάληψη, κινδύνεψε σε μια φάση και για την ισοφάριση. Τι ποντάρουμε; Σίγουρα δεν θα "καταστραφεί" η Βιγιαρεάλ αν δεν φύγει με το διπλό από το Βουκουρέστι, όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Το διπλό έχει αξία για ποντάρισμα.

Στεάουα - Βιγιαρεάλ 2 (2.05)

Σεντ Ετιέν – Άντερλεχτ

Βρίσκουν τα πατήματά τους οι «στεφανουά», που έχουν ανακτήσει ψυχολογία και έχουν αφήσει πίσω τους τη νωχελική εκκίνηση. Την Κυριακή πραγματοποίησαν μεστή εμφάνιση και «ξεπάστρεψαν» 3-1 εντός έδρας τη Λιλ στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Σαμπιονά. Όσο για τους φιλοξενούμενους; Ήττα-σοκ για την ομάδα του Βάιλερ, που έχασε με 1-2 εντός έδρας από τη Βέστερλο την Κυριακή στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βελγίου. Σε καλύτερο μομέντουμ η Σεντ Ετιέν, που ωστόσο θα παραταχθεί με πολλές απουσίες στην άμυνα. Ερωτηματικό η αντίδραση της Άντερλεχτ έπειτα από την ψυχρολουσία που γεύτηκε την Κυριακή στο πρωτάθλημα Βελγίου. Κοινό χαρακτηριστικό τους πως παρουσιάζουν κενά στην άμυνα, ενώ επιθετικά είναι αρκετά αποτελεσματικές. Καλή περίπτωση το goal/goal.

Σεντ Ετιέν – Άντερλεχτ goal/goal (1.80)

Ζυρίχη – Οσμάνλισπορ

Αρχίζει σιγά-σιγά να "καθαρίζει" το πρωτάθλημα η Ζυρίχη. Η μοναδική ομάδα από εκείνες που πέρασαν στην τελική φάση των Ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της χώρας της (ως Κυπελλούχος εξασφάλισε την Ευρώπη). Έφυγε με ισοπαλία από την έδρα της Ααράου και αποσπάστηκε 4 βαθμούς από την δεύτερη Ξαμάξ. Από την άλλη πλευρά, ιδανικό ξεκίνημα στους ομίλους για την τουρκική Οσμάνλισπορ, επικράτησε με 2-0 της Στεάουα στο πρώτο από τα 4 παιχνίδια-κλειδιά του ομίλου (τα ματς εκτός της Βιγιαρεάλ). Αμφότερες διαθέτουν επιθετικές λύσεις και μπορούν εύκολα να βρουν το γκολ.

Ζυρίχη – Οσμάνλισπορ goal/goal (1.85)

Άγιαξ – Σταντάρ Λιέγης

Επιτέλους θυμίζει… Άγιαξ! Ξύπνησε από το λήθαργο στον οποίο είχε περιπέσει τον Αύγουστο και δείχνει να αποκτά ρυθμό η ομάδα του Μποσζ. Το Σάββατο συνέτριψε 5-1 εντός έδρας την Τσβόλε για την Ερεντιβίζιε και πανηγύρισε την 6η συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Όσο για τη Σταντάρ Λιέγης; Ψάχνει να βρει τη χαμένη της ταυτότητα η ομάδα του Γιάνκοβιτς, με τον Σέρβο προπονητή να προσπαθεί να μπολιάσει με τη φιλοσοφία του τους ποδοσφαιριστές του, αφού ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της πριν από 3 εβδομάδες. Την Κυριακή δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στην Έουπεν, την οποία υπερκέρασε με 3-0 εντός έδρας. Το ερώτημα τώρα είναι τι ποντάρουμε... Από καλές εμφανίσεις έρχονται και οι δύο ομάδες στα εγχώρια πρωταθλήματά τους, με τον Άγιαξ να θεωρείται απολύτως φυσιολογικό φαβορί, αλλά η απόδοση του άσου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αξιοπρεπής εναλλακτική το over, που προκύπτει από την επιθετική φιλοσοφία και των δύο.

Άγιαξ – Σταντάρ Λιέγης Over (1.80)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags