Facebook Pixel 'Aυτό μου είπε ο Γιαννακόπουλος για τον Ολυμπιακό'!
| 2016-09-29 14:15:00

'Aυτό μου είπε ο Γιαννακόπουλος για τον Ολυμπιακό'!

του Γιώργου Κτενά
'Aυτό μου είπε ο Γιαννακόπουλος για τον Ολυμπιακό'!

Ο πρόεδρος τής ΑΕ Σπάρτης, η οποία θα αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» στο Κύπελλο, αποκαλύπτει την τηλεφωνική συνομιλία με τον χρηματοδότη τής ομάδας μετά την κλήρωση!

Να έχει πάρει την πρόκριση ήδη η ΑΕ Σπάρτη όταν θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό, την τρίτη αγωνιστική για τους ομίλους τού Κυπέλλου, ευχήθηκε μέσω του SportDog, με εμφανή διάθεση για χιούμορ, ο Απόστολος Παύλου.

Ο πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτης μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον εμπνευστή της ομάδας, που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με τη βοήθεια του οποίου βρέθηκε η Σπάρτη από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες στη Football League.

Ακόμα, αποκάλυψε τι του είπε ο Δ. Γιαννακόπουλος σε επικοινωνία που είχαν, αμέσως μετά την κλήρωση που έφερε στον δρόμο της Σπάρτης τον Ολυμπιακό και σχολίασε ότι εκτός απροόπτου ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα βρεθεί στο γήπεδο, για τον έντος έδρας αγώνα με τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ποιο είναι το σχόλιό σας για την κλήρωση του Κυπέλλου, που σας φέρνει αντιμέτωπους με τον Ολυμπιακό;

"Είναι μία δύσκολη κλήρωση, αλλά θα είναι πρόκληση να αντιμετωπίσουμε τον πρωταθλητή Ελλάδας, μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι μόνιμα στη Σούπερ Λιγκ τα τελευταία χρόνια, τον Πλατανιά και μία πολύ καλή ομάδα του δικού μας πρωταθλήματος, τον ΑΟ Χανίων. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να έχουμε αξιοπρεπή πορεία στο Κύπελλο. Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και θα το πάμε παιχνίδι - παιχνίδι, για να δούμε τι μπορεί να γίνει".

Ο Ολυμπιακός θα έρθει στη Σπάρτη την 3η αγωνιστική. Το σενάριο να έχετε εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση και ο Ολυμπιακός όχι, σας έχει περάσει από το μυαλό;

"Αυτό το σενάριο, δηλαδή να έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό, είναι ευχή όλων. Ας την έχουμε εξασφαλίσει εμείς και μετά ας... χαρίσουμε το ματς στον Ολυμπιακό! Για να γίνει αυτό, όμως, θα πρέπει να έχουμε θετικά αποτελέσματα νωρίτερα στα άλλα ματς. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να στηρίξει ο κόσμος της Σπάρτης την ομάδα και να συνεχίσει να δίνει βροντερό παρών στο γήπεδο".

Ποιο είναι το σχόλιό σας για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο; Πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει ψυχώσει την προσπάθειά σας.

"Όλη η ομάδα αποτελεί έμπνευση του Δημήτρη και χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε ισάριθμες ανόδους μέσα σε τρία χρόνια. Λόγω του Δημήτρη πετύχαμε τη μετάβαση από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη Football League. Ανεκτίμητη η προσφορά του".

Έχετε μιλήσει μαζί του μετά την κλήρωση;

"Ναι, μιλήσαμε.Ήταν αισόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά για την ομάδα μας. Το πιθανότερο σενάριο είναι να έρθει στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι νωρίς ακόμα να πούμε κάτι τέτοιο, βέβαια, καθώς το συγκεκριμένο ματς είναι την τρίτη αγωνιστική του ομίλου. Αν δεν έχει κάποια άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα, είμαι σίγουρος ότι θα έρθει στο γήπεδο".

Με μία ματιά στο ρόστερ σας βλέπει κάποιος ότι είναι νοικοκυρεμένο, ενώ έχει και παίκτες που θα μπορούσαν να βρίσκονται σε ομάδα Α΄ Εθνικής. Όπως είναι ο Αναστασάκος και ο Αρσενίεβιτς.

"Είναι νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε για οτιδήποτε. Όπως γνωρίζετε το πρωτάθλημά μας δεν έχει αρχίσει ακόμα και οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται παιχνίδια για να φορμαριστούν και να αποδώσουν. Αυτές οι δυσκολίες είναι λογικό να προκαλούν μία αβεβαιότητα, αλλά είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα βρεθεί η λύση και θα αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags