Facebook Pixel Κυπριακό γλέντι: «Αυτός είναι ο αληθινός θρύλος» (ΦΩΤΟ)
| 2016-09-30 00:50:00

Κυπριακό γλέντι: «Αυτός είναι ο αληθινός θρύλος» (ΦΩΤΟ)

Κυπριακό γλέντι: «Αυτός είναι ο αληθινός θρύλος» (ΦΩΤΟ)

Πάρτι κάνουν τα κυπριακά Μέσα με τη νίκη του ΑΠΟΕΛ στο Καραϊσκάκη. Τα Μedia στη Μεγαλόνησο χρησιμοποιούν διθυραμβικούς τίτλους και αποκαλούν το σύλλογό τους αφεντικό του λιμανιού.

Διαβάστε πώς διαχειρίστηκαν το θέμα:


Balla.com.cy

Αυτός είναι ο αληθινός Θρύλος!

Ο ΑΠΟΕΛ με εξαιρετικό πλάνο και στρατηγική στο γήπεδο βραχυκύκλωσε τον Ολυμπιακό και πήρε σπουδαίο τρίποντο με κεφαλιά του Πιέρου Σωτηρίου ααπό το 9ο λεπτό.

Shootandgoal.com

Τεράστιο διπλό στο λιμάνι, ΑΠΟΕΛ αφεντικό του ομίλου

Με γκολ του Πιέρου Σωτηρίου στο 10ο λεπτό το ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε πολύ σπουδαίο διπλό με σκορ 1-0 μέσα στο «Καραϊσκάκη» επί του Ολυμπιακού, και έγινε αφεντικού του ομίλου για πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι γαλαζοκίτρινοι με έξι βαθμούς είναι πρώτοι στην βαθμολογία και έχουν τον πρώτο λόγο έναντι των υπόλοιπων ομάδων.

Themasports.com

Αυτός είναι «θρύλος! Σούπερ «διπλό» και... «τάβλα» ο Ολυμπιακός!

Τεράστια νίκη με 0-1 επί του Ολυμπιακού μέσα στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» πήρε το βράδυ της Πέμπτης (29/09) ο ΑΠΟΕΛ και έκανε άλμα πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ!

Kerkida.net

ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΕΣ στον Πειραιά!

Μεγάλο διπλό του ΑΠΟΕΛ μέσα στον Πειραιά με 0-1 και... φουλ για πρόκριση! Ο Πιέρος Σωτηρίου στο 10ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο "Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό και ανέβασε την ομάδα του στην πρώτη θέση του ομίλου με έξι βαθμούς.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags