Facebook Pixel «Κύριε Μελισσανίδη μας υποσχεθήκατε μία νέα Μπαρτσελόνα, αλλά…»
| 2016-10-06 18:07:00

«Κύριε Μελισσανίδη μας υποσχεθήκατε μία νέα Μπαρτσελόνα, αλλά…»

«Κύριε Μελισσανίδη μας υποσχεθήκατε μία νέα Μπαρτσελόνα, αλλά…»

Με ανοιχτή επιστολή του ο γνωστός ηθοποιός και ΑΕΚτζής, Γιώργος Πάντζας ασκεί κριτική στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την εικόνα της ΑΕΚ, ζητάει τρεις μεταγραφάρες και πρωτάθλημα!

Αναλυτικά η ανοιχτή επιστολή του:

«Ημερομηνία 6/10/2016

Ανοιχτή επιστολή Γιώργου Πάντζα προς την ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών και στην Ώρα για Σπορ

Κύριε Πρόεδρε,

Αγαπητέ Δημήτρη

Δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι οι εναλλασσόμενοι προπονητές, αλλά η οικονομική δυστοκία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο σοβαρότατο θέμα των ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ. Μας δηλώσατε ότι θα φτιάξετε μια νέα Μπαρτσελόνα την οποία δεν είδαμε στο ΟΑΚΑ με τον Ηρακλή, ούτε στο φιάσκο με τον Ολυμπιακό. Αντίθετα είδαμε κάτι παίκτες να μην έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν σε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα που χρειάζεται πάθος ποδοσφαιρικό, ταλέντο και αντοχές.

Στο γήπεδο τα παιχνίδια τα κερδίζουν πρώτα οι ποδοσφαιριστές κατά 80% και έπειτα οι προπονητές. Η ΑΕΚ θα μπορούσε με μια σωστή ομάδα να είναι πρώτη, να διεκδικεί το Πρωτάθλημα και να έχει στο ΟΑΚΑ ένα μέσο όρο θεατών γύρω στις 37.000. Με αυτά τα έσοδα θα κάλυπτε το κόστος των μεταγραφών. Ο λαός της ΑΕΚ θέλει να πάρει το πρωτάθλημα ύστερα από τόσα χρόνια απραξίας. Χρειαζόμαστε τρείς παιχταράδες, έναν στην άμυνα, έναν στο κέντρο και έναν στην επίθεση τουλάχιστον.

Δημήτρη Μελισσανίδη γνωρίζω πόσο αγαπάς την ΑΕΚ. Μόνο εσύ μπορείς να κάνεις την ΑΕΚ Πρωταθλήτρια. Ο λαός της ΑΕΚ το θέλει, εσύ μπορείς, ΠΡΟΧΩΡΑ.

Γιώργος Πάντζας

Ηθοποιός

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags