Facebook Pixel Μπράβο! Σπουδαία κίνηση από Ολυμπιακό!
| 2016-10-08 09:05:00

Μπράβο! Σπουδαία κίνηση από Ολυμπιακό!

Μπράβο! Σπουδαία κίνηση από Ολυμπιακό!

Τι ετοιμάζεται να κάνει μέσα στο επόμενο διάστημα η διοίκηση του Ολυμπιακού έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το μέλλον της ομάδας;

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δείχνουν να τον πιστεύουν πολύ και καλά κάνουν, καθώς έχει αποδείξει στις λίγες μέχρι τώρα παρουσίες του, ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντική λύση στο κέντρο της άμυνας και στα χαφ, ενώ είναι και Ελληνόπουλο.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος μόλις στα 18 του χρόνια χαίρει της εκτίμησης των Πειραιωτών, που βλέπουν στο πρόσωπό του έναν παίκτη στον οποίο μπορούν να στηριχτούν στο μέλλον και που μπορεί να καλύψει τρεις θέσεις (σέντερ μπακ, δεξί χαφ και αμυντικό χαφ).

Για αυτό το λόγο η ερυθρόλευκη διοίκηση έχει σκοπό να τον καλέσει μέσα στο επόμενο διάστημα για να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας, σφραγίζοντας, έτσι, το μέλλον της άμυνας της ομάδας.

Ο Ρέτσος αποτελεί την πρώτη εναλλακτική του Πάουλο Μπέντο στην άμυνα του Ολυμπιακού και στα τελευταία ματς δεν αγωνίστηκε καθόλου, λόγω ενός τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags