Facebook Pixel Ο ΠΑΟΚ «αρπάζει» Έλληνα άσο από τον ...Ολυμπιακό;
| 2016-10-08 13:00:00

Ο ΠΑΟΚ «αρπάζει» Έλληνα άσο από τον ...Ολυμπιακό;

Ο ΠΑΟΚ «αρπάζει» Έλληνα άσο από τον ...Ολυμπιακό;

Οι Ασπρόμαυροι ψάχνονται για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση, ο Γιώργος Σαββίδης τον γουστάρει τρελά και όλα δείχνουν ότι πάμε για μια ...επική "μάχη" με τους Ερυθρόλευκους! 

Σε μια εποχή που -δυστυχώς- οι καλοί Έλληνες παίκτες δεν είναι πολλοί και οι περισσότεροι εξ' αυτών αγωνίζονται στο εξωτερικό, είναι ουκ ολίγες οι φορές που οι μεγάλες ομάδες προσπαθούν να επαναπατρίσουν διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πολλά, με τελευταίο, πιο τρανό, αυτό τού Λάζαρου Χριστοδουλύπουλου, όπου η ΑΕΚ έκανε μια σημαντική οικονομική υπέρβαση για να τον φέρει πίσω στη Super League.

O επόμενος, λοιπόν, παίκτης που μπορεί να ακολουθήσει τον άσο τής Ένωσης είναι ο Νίκος Καρέλης.

Ο Έλληνας επιθετικός έκανε το βήμα για το εξωτερικό, μεταπηδώντας από τον Παναθηναϊκό στη βελγική Γκενκ, τον περασμένο Ιανουάριο. Από τότε το όνομά του έχει ακουστεί για επιστροφή στην Ελλάδα και ειδικά αυτή την περίοδο γράφεται πως ο Ολυμπιακός τον έχει ψηλά στη λίστα του και επιθυμεί να τον φέρει ξανά στη χώρα μας.

Θυμίζουμε ότι ενδιαφέρον για τον Κρητικό επιθετικό είχε εκδηλώσει το καλοκαίρι και η αγγλική Νότιγχαμ την περίοδο, μάλιστα, που γραφόταν πως ήταν πολύ κοντά στο περάσει στα χέρια του μεγαλομετόχου των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι Πειραιώτες, πάντως, δε φαίνεται να είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που εξιτάρει ο Καρέλης, καθώς ο 24χρονος άσος φέρεται να αρέσει πολύ στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, αλλά κυρίως στον γιο του, Γιώργο.

Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν έτσι κι αλλιώς επιθετικό και ενδεχόμενη απόκτηση του διεθνούς φορ θα πυροδοτούσε αυτόματα ένα μεγάλο «μπαμ». Παράλληλα, η «αρπαγή» του παίκτη από τον Ολυμπιακό θα αποτελούσε σίγουρα επικοινωνιακή νίκη κατά των πρωταθλητών.

Ωστόσο, το τάιμινγκ τής κίνησης για τον Καρέλη παίζει τεράστιο ρόλο. Κι αυτό γιατί στη συμφωνία τού Παναθηναϊκού με τη Γκενκ προβλέπεται η καταβολή ρήτρας ενός εκατομμυρίου ευρώ σε περίπτωση που ο Κρητικός επιθετικός μεταγραφεί σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ, η οποία είναι σε ισχύ για δύο μεταγραφικές περιόδους.

Με δεδομένο ότι έχει μεσολαβήσει μόνο η μία από αυτές, αν κάποιος ...τολμηρός κάνει το κόλπο με τον Καρέλη τον χειμώνα, θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα υποχρεωθεί ταυτόχρονα να γεμίσει με πολλά χρήματα τα ταμεία του Τριφυλλιού...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Από παραλίγο «ερυθρόλευκος», θα γίνει «πράσινος»;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags