Facebook Pixel «Να μην παίξει ξανά η Εθνική στο Καραϊσκάκη»
Life
| 2016-10-10 18:15:00

«Να μην παίξει ξανά η Εθνική στο Καραϊσκάκη»

«Να μην παίξει ξανά η Εθνική στο Καραϊσκάκη»

Ο δημοσιογράφος Νίκος Κατσαρός περιέγραψε την επίθεση που δέχθηκαν δημοσιογράφοι στο πρόσφατο ματς της Εθνικής.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος Νίκος Κατσαρός και περιέγραψε την επίθεση ποιυ δέχθηκαν δημοσιογράφοι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Κύπρο.

Χαρακτήρισε τα δημοσιογραφικά του γηπέδου «Γ. Καραίσκάκης» ως «ξέφραγο αμπέλι» και όπως αποκάλυψε μέσα στις προθέσεις του ΠΣΑΤ είναι να ζητήσει από την ΕΠΟ να μην αγωνιστεί ξανά η Εθνική στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι συνέβη: «Εκεί πέρα δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι τα δημοσιογραφικά είναι ξέφραγο αμπέλι. Σε ένα παιχνίδι που διοργάνωσαν η FIFA και η UEFA και οι θέσεις των επισήμων, αλλά και τα δημοσιογραφικά είναι απροστάτευτα. Είναι ένα θέμα που παίρνει διεθνείς διαστάσεις. Εδώ στην Ελλάδα τέτοια φαινόμενα είναι συνηθισμένα».

Για το γιατί τους επιτέθηκαν: « Στο Καραϊσκάκη είναι στοχοποιημένοι όσοι έχουν σχέση με οποιονδήποτε τρόπο με τον Παναθηναϊκό. Εμείς εργαζόμαστε στον ΣΚΑΪ, οι συνειρμοί είναι αυτονόητοι. Από το 20ο 25ο λεπτό και μετά στα δύο τρία μέτρα ήταν 4 με 5 τραμπούκοι  που έβριζαν πολύ δυνατά, με στόχο να ακουστούν όλα στο μικρόφωνο. Δημιουργήθηκε ένας εκνευρισμός, μία ταραχή. Εγώ και ο Γιώργος ο Χελάκης προσπαθούσαμε αφενός να κάνουμε τη δουλειά μας και αφετέρου κοιτούσαμε πίσω μας μήπως μας έρθει καμία αδέσποτη. Τελικά αυτοί πέρασαν μέσα στον δημοσιογραφικό χώρο, πίσω μας ακριβώς, κατασκήνωσαν και μας έβριζαν συνεχώς και κάποιος έφτυσε τον Γιώργο Χελάκη. Όλα αυτά μέχρι το ημίχρονο. Μετά δεν είχαμε τίποτα. Και φοβηθήκαμε και ταραχτήκαμε γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει έξω. Και όταν φύγαμε πηγαίναμε τοίχο-τοίχο. Αστυνομία δεν υπήρχε πουθενά, ούτε σεκιούριτι. Κάποια στιγμή είδα τον Μιχάλη Τσαπίδη που είναι γραφείο Τύπου της ΕΠΟ και του είπα τι έγινε. Δεν ξέρω αν έκανε τίποτα και δεν θα μπορούσε και να κάνει. Τι να κάνει; Να τα βάλει με τους χούλιγκαν;

Για το πώς μπορεί να λυθεί το ζήτημα: Μίλησα με τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ, τον Σωτήρη Τριανταφύλλου, και είπε ότι θα συγκαλέσει την Τετάρτη μία σύσκεψη  με τους ανθρώπους της ΕΠΟ.  Σκέφτεται και να ζητήσει από την ΕΠΟ να μη χρησιμοποιηθεί ξανά το Καραϊσκάκη ως έδρα της Εθνικής. Κανείς δεν θέλει να στερηθεί η Εθνική μα μία έδρα ευνοϊκή γι’ αυτήν αλλά σκοπός είναι να γίνεται και δουλειά. Δεν υπάρχει άλλη χώρα στην Ευρώπη όπου σε διεθνείς συναντήσεις τα δημοσιογραφικά θεωρεία να είναι ξέφραγο αμπέλι και να κινδυνεύουν δημοσιογράφοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags