Facebook Pixel Η απόλυτη επιβεβαίωση σε ρεπορτάζ του SportDog!
| 2016-10-12 14:15:00

Η απόλυτη επιβεβαίωση σε ρεπορτάζ του SportDog!

Η απόλυτη επιβεβαίωση σε ρεπορτάζ του SportDog!

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφουμε κάτι και, στη συνέχεια, το διαβάζετε σε όλα τα Μέσα. Δεν έπαψε ποτέ, άλλωστε, να ισχύει το παρακάτω: "Το έγραψε ο SportDog; Είναι είδηση"!

Πολλές φορές εδώ στον SportDog έχουμε γράψει ρεπορτάζ, αποκλειστικές ειδήσεις, που επιβεβαιώνονται μέσα στις επόμενες ημέρες και γίνονται στη συνέχεια θέματα ευρείας λήψης σε όλο τον αθλητικό Τύπο.

Αρκεί να ρίξει μία ματιά κανείς στην στήλη "Αποκλειστικά" του Σκύλου, που είναι γεμάτα με πρωτογενές ρεπορτάζ και αποκλειστικές ειδήσεις αλλά και με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις για την επικαιρότητα και όχι μόνο.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο θέμα που γράψαμε την περασμένη Κυριακή, για τον Φελίπε Πάρντο και το μέλλον του στον Ολυμπιακό!

Τι λέγαμε σε εκείνο το θέμα; Πως ο Κολομβιανός άσος έχει τα θέματά του από την αρχή τής αγωνιστικής περιόδου στον Ολυμπιακό και για αυτό το λόγο μένει σε χαμηλές πτήσεις.

Η αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα από την τεχνική ηγεσία τού Ολυμπιακού τού έχει στοιχίσει και ο Πάρντο δεν αισθάνεται στο Λιμάνι όπως επί των ημερών του Σίλβα.

Κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό, καθώς ο Κολομβιανός είναι εξαφανισμένος από την 11άδα και τις αποστολές του Ολυμπιακού...

Παρόλα αυτά επειδή στη δική του περίπτωση έχει γίνει σημαντική επένδυση, έχουν αποφασίσει οι Πειραιώτες να έχει ξανά μία ευκαιρία στην ομάδα και να μπει για να αγωνιστεί σε δύο - τρία διαδοχικά ματς.

Μία είδηση που, σήμερα Τετάρτη, την διαβάσατε ως θέμα ευρείας λήψης στον αθλητικό Τύπο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags