Facebook Pixel Πως θα κοπούν τα μεροκάματα της εγκληματικής οργάνωσης!
| 2016-10-13 11:34:00

Πως θα κοπούν τα μεροκάματα της εγκληματικής οργάνωσης!

Πως θα κοπούν τα μεροκάματα της εγκληματικής οργάνωσης!

Στόχος της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ είναι να εξαφανίσει την εγκληματική οργάνωση. Αυτό δεν μπορεί να προκύψει αν δεν αλλάξει η διοίκηση της ομοσπονδίας.

Επειδή η σημερινή και η χθεσινή και η προχθεσινή διοίκηση κλείνουν τα μάτια στα θεσμικά όργανα της ομοσπονδίας που συνεργάζονται, που αβαντάρουν τη συστηματική δράση της εγκληματικής οργάνωσης. Αυτή είναι η εκτίμηση της αντιπολίτευσης, σύμφωνα μ' όσα κατά καιρούς καταγγέλλουν οι επώνυμοι υποστηρικτές της.

Αφού, λοιπόν, κατά την αντιπολίτευση, η εγκληματική οργάνωση δεν είναι φάντασμα, ούτε κάτι που παίζει τυχαία και συμπτωματικά, γεννάται το ερώτημα. Είναι αρκετή η εναλλαγή διοίκησης στην ΕΠΟ για να κλείσει τον κύκλο της η εγκληματική οργάνωση;

Εκτιμώ ότι χρειάζεται μια... άλλη «οργάνωση» για να προστατεύσει το πρωτάθλημα από την εγκληματική οργάνωση. Είμαι σίγουρος γι' αυτό. Μια άλλη οργάνωση, όχι βέβαια εγκληματική, οπωσδήποτε... οργάνωση όμως!

Ο εγκληματίας, ο κακοποιός δρα σχεδόν στα σίγουρα. Όχι αέρα πατέρας, ό,τι κάτσει. Τον παράνομο τον έχει αναλάβει η αστυνομία. Η δίωξη ναρκωτικών. Το Ηθών. Η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Δεν φθάνει η αλλαγή της διοίκησης με τη διαδικασία των εκλογών. Έχει ιστορικά αποδειχθεί ότι μέσω της κάλπης απλά εναλλάσσονται πρόσωπα στις καρέκλες. Δεν αλλάζουν καταστάσεις. Καθεστώτα. Ποτέ.

Μόνο χομπύστες δεν είναι όσοι έτσι κι αλλοιώς παίζουν μπάλα και βγάζουν μεροκάματο με την εγκληματική οργάνωση. Άρα, για να αλλάξει σελίδα το έργο θα χρειαστεί η νέα διοίκηση να κρατήσει μακριά τον μικροϋπόκοσμο του πρωταθλήματος. Διαφορετικά, η εγκληματική οργάνωση δεν θα παρατήσει τα συμφέροντά της.

Η ΝΔ στηρίζει την εγκληματική οργάνωση, διάβασε apodytiriakias.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags