Facebook Pixel Καλοκαιρία σε όλη τη χώρα
Life
| 2016-10-14 07:46:00

Καλοκαιρία σε όλη τη χώρα

Καλοκαιρία σε όλη τη χώρα

Την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου αναμένεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά το μεσημέρι. 

Τοπικές ομίχλες θα σχηματιστούν σε πολλές ηπειρωτικές περιοχές κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι οποίες όμως θα διαλυθούν γρήγορα μετά την ανατολή του ήλιου.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλά θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 9 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 24, στα νησιά του Αιγαίου από 11 έως 26, και στην Κρήτη από 11 έως 24 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, και στο κεντρικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ίδιας έντασης. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά στις ανατολικές ακτές 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Κατά τη διάρκεια της νύχτας θα σχηματιστούν ομίχλες, οι οποίες θα διαλυθούν λίγο μετά την ανατολή. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags