Facebook Pixel "Βάλαμε φωτιά στα παπούτσια του"!
| 2016-10-14 16:22:00

"Βάλαμε φωτιά στα παπούτσια του"!

"Βάλαμε φωτιά στα παπούτσια του"!

Ποιος πρώην παίκτης μεγάλης ομάδας αποκάλυψε τη... χονδροειδέστατη φάρσα που είχαν κάνει σε συμπαίκτη τους, όταν ο τελευταίος είχε έρθει με νέα παπούτσια στα αποδυτήρια;;

Ο Ζεράρδ Πικέ σε συνέντευξη του στο TV3 υπήρξε αρκετά γλαφυρός όσον αφορά στις φάρσες που έκαναν, τον καιρό που ήταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφέροντας ένα χοντρό κάζο που είχαν σκαρώσει στον Πατρίς Εβρά!

"Μ` αρέσει πολύ το βρετανικό χιούμορ, το απόλαυσα πάρα πολύ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν προσβάλλονταν με τις πλάκες που γίνονταν, προσπαθούσαν να στο ανταποδώσουν, αλλά δεν έκαναν παράπονα. Εδώ στην Μπάρτσα δεν εκτιμάνε όλοι το χιούμορ μου... Ξεφουσκώνω κανα λάστιχο στα αμάξια και τέτοια, αλλά αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σ`αυτά που γίνονταν στη Γιουνάιτεντ.

Μια μέρα ο Πατρίς Εβρά ήρθε με κάτι παπούτσια που είχε κάνει ειδική παραγγελία στη Nike από μήνες για να του τα φτιάξουν. Είχαν γράψει πάνω τα ονόματα των παιδιών του και κάτι τρελές λεπτομέρειες. Πήγε λοιπόν για μπάνιο κι εμείς ανάψαμε φωτιά και τα κάψαμε! Το βιντεοσκοπήσαμε και του στείλαμε το βίντεο!

Τα πρώτα χρόνια στην Μπαρτσελόνα δοκίμασα κι εδώ τέτοιες πλάκες αλλά δεν "κόλλησαν", δεν είναι η ίδια κουλτούρα. Στη Γιουνάιτεντ, μπορεί να είχες πάρει καινούρια μπλούζα και να την έβαζαν στους στύλους που εκτελείς φάουλ και γίνονταν άχρηστες από τη λάσπη! Ήταν αποδυτήρια γεμάτα ζωή", είπε ο 29χρονος στόπερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags