Facebook Pixel Σαββατιάτικη τετράδα για ταμείο!
| 2016-10-15 13:06:00

Σαββατιάτικη τετράδα για ταμείο!

Σαββατιάτικη τετράδα για ταμείο!

Σάββατο σημάινει στοίχημα και πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τις επιλογές μας από το μεγάλο κουπόνι που έχουμε μπροστά μας!

Χαρτς - Νταντί

Ό,τι δεν έκανε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια της η Χαρτς το έκανε στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Μάδεργουελ, εκεί όπου επικράτησε με 3-1 και πήγε στη διακοπή των πρωταθλημάτων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την ιδανική ψυχολογία. Από την άλλη πλευρά, η αλήθεια είναι ότι η Νταντί με αντίπαλο τη Σέλτικ έκανε την καλύτερη και πιο ανταγωνιστική της εμφάνιση το τελευταίο διάστημα, όμως και πάλι κάθε άλλο παρά αρκετό ήταν προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, πόσω μάλλω δε στις νίκες. Εχασε εντός έδρας με 1-0 από τους πρωταθλητές Σκωτίας και αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ηττα της. Τι ποντάρουμε; Αυτά τα παιχνίδια είναι τοψωμοτύρι της Χαρτς, η οποία θα κάνει τα πάντα για να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά της Νταντί, ειδικά μπροστά στο κοινό της. Όχι βέβαια ότι δεν έχει και η ίδια κενα, κάτι που βοηθάει πολύ τη σκέψη μας για άσσο και over 2.5, σε αξιοπρεπή τιμή.

Χαρτς - Νταντί 1 & over (2.20)

Μπόρνμουθ - Χαλ

Παραμένουμε στο Νησί. Ανάμικτα... συναισθήματα άφησε στους ανθρώπους της Μπόρνμουθ το εκτός έδρας 2-2 με τη Γουότφορντ. Η Μπόρνμουθ έκανε καλή εμφάνιση, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, προηγήθηκε δύο φορές, είχε τρία δοκάρια, όμως δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Όσο για τους φιλοξενούμενους; Λίγο παραπάνω από μία ώρα άντεξε η Χαλ απέναντι στην Τσέλσι, τελικά ηττήθηκε με 2-0 και κινδύνεψε το εις βάρος της σκορ να είναι μεγαλύτερο. Σημαντικό παιχνίδι μεταξύ ομάδων που δίνουν τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Η Μπόρνμουθ έδειξε καλά στοιχεία πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και τέτοια ματς στην έδρα τους οφείλει να τα κερδίζει.

Μπόρνμουθ - Χαλ 1 (1.86)

Καϊσέρισπορ - Μπεσίκτας

Ξεκίνησε σχετικά καλά τη σεζόν φέρνοντας ισοπαλία με Φενέρμπαχτσε και Γαλατάσαραι στηριζόμενη κυρίως στις πολύ γρήγορες αντεπιθέσεις και τη σφιχτή άμυνα. Η καλή άμυνα που είδαμε με τα "λιοντάρια" δεν υπάρχει πια, ενώ και επιθετικά είναι λιγότερο επικίνδυνη. Στα τελευταία ματς, επικράτησε της Ρίζεσπορ, αλλά δέχτηκε δύο ήττες από Μπούρσασπορ και την πιο πρόσφατη από την ουραγό Κασίμπασα με το ίδιο σκορ 3-1. Όσο για τη Μπεσίκτας; Εκτός έδρας παραμένει αήττητη στους τελευταίους 4 εκτός έδρας αγώνες, αλλά στο γήπεδο της αντιπάλου της, μετράει μόνο 5 νίκες σε 14 ματς. Με γεμάτη ενδεκάδα ταξίδεψε η Μπεσίκτας σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά δυσκολεύεται. Η διακοπή πιστεύουμε πως της έκανε καλό και θα παρουσιαστεί εμφανώς καλύτερη σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς. Στο 1.75 το διπλό.

Καϊσέρισπορ - Μπεσίκτας 2 (1.75)

Πεσκάρα - Σαμπντόρια

Η Πεσκάρα γνώρισε την ήττα με σκορ 0-2 από την Κιέβο στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής και εξακολουθεί να παραμένει χαμηλά στην βαθμολογική κατάταξη. Όσο για τη Σαμπντόρια; Κόλλησε στην ισοπαλία με σκορ 1-1 στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Παλέρμο, όμως το αποτέλεσμα την αδικεί κατάφωρα. Ποια είναι η επιλογή μας; Η Πεσκάρα δεν μπορεί να κερδίσει, καθώς της λείπουν αρκετά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ δεν είναι και καθόλου ουσιαστική στο παιχνίδι της. Η Σαμπντόρια βρίσκεται σε κάμψη, η διακοπή λογικά θα την ωφέλησε και θα παρουσιαστεί βελτιωμένη. Το εύρος 2-3 τερμάτων φαντάζει ασφαλής επιλογή και ευνοείται και από τα στατιστικά.

Πεσκάρα - Σαμπντόρια 2-3 γκολ (2.10)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags