Facebook Pixel Εκπλήξεις Μπέντο! Επιστροφή Λεάλι και…
| 2016-10-17 16:58:00

Εκπλήξεις Μπέντο! Επιστροφή Λεάλι και…

Εκπλήξεις Μπέντο! Επιστροφή Λεάλι και…

Μετά το «διπλό» στην Πλατεία, ο Πορτογάλος κόουτς στρέφει την προσοχή του στο πολύ σημαντικό ματς με την Αστάνα. Η 11αδα πάντως που ετοιμάζει, θα προκαλέσει απορίες.

Εξαιρετικό είναι πλέον το κλίμα στον Ολυμπιακό, καθώς μετά τη νίκη στην Πλατεία κόντρα στον Πανιώνιο, ήρθε το… στραπάτσο του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη και συνεπώς η παραμονή της ομάδας μετά από καιρό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στο Λιμάνι όμως ήδη έχουν ξεχάσει το συγκεκριμένο ματς, αφού ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια στο Γ. Καραϊσκάκης με Αστάνα για το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη και με ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα την Κυριακή. Για αυτό λοιπόν και ο Πάουλο Μπέντο ετοιμάζει κάποιες αλλαγές ενόψει του ευρωπαϊκού ματς, καθώς στόχος του είναι να κρατήσει την ομάδα του… φρέσκια και ξεκούραστη.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, ο Πορτογάλος κόουτς αναμένεται να επαναφέρει κάτω από τα δοκάρια τον Λεάλι, στην αποστολή θα βρίσκεται σίγουρα αυτή την φορά ο Καρντόσο και στο αρχικό σχήμα ο Φορτούνης αντί του Μάριν.

Η μεγάλη έκπληξη όμως αφορά την άμυνα, όπου πιθανότατα θα διατηρήσει στο κέντρο της άμυνας τους Ντα Κόστα – Μποτία, ωστόσο δεν θα ρισκάρει με τον Ντε Λα Μπέγια (δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό) στα αριστερά και θα δώσει φανέλα βασικού στον Βιάνα! Με δεδομένο ότι δεν εμπιστεύεται τον Τσιμίκα και ότι ο Ρέτσος δεν τα πήγε καλά στην Πλατεία, ο νεαρός Βραζιλιάνος αναμένεται να δοκιμαστεί και σε αυτή την θέση στο παιχνίδι με την Αστάνα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags