Facebook Pixel "Η… Παναγία ήθελε να το δώσει σε αυτούς"
| 2016-10-18 13:58:00

"Η… Παναγία ήθελε να το δώσει σε αυτούς"

"Η… Παναγία ήθελε να το δώσει σε αυτούς"

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΛ, όχι όμως και από το αποτέλεσμα έμεινε ο Άγγελος Αναστασιάδης σύμφωνα με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου. O έμπειρος τεχνικός ανέφερε γι’ ακόμη μία φορά τη Παναγία σε δηλώσεις τονίζοντας πως ήθελε να δώσει τη νίκη στην ΑΕΚ και όχι στην ομάδα του

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τον αγώνα με την ΑΕΚ:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που ήταν άδικο για εμάς να χάσαμε αλλά η Παναγία ήθελε να το δώσει σε αυτούς. Χωρίς να υπάρχει λόγος χάναμε 2-0. Μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες φάσεις αλλά δεν το κάναμε γιατί ακόμα θέλουμε δουλειά. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, ωστόσο είμαι στεναχωρημένος γιατί χάσαμε. Αυτά τα παιδιά δουλεύουν μαζί μου όλη τη βδομάδα. Σε κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να αλλάξουμε δεν είμαστε ακόμα σίγουροι, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε στην πορεία.» τόνισε αρχικά όσον αφορά το παιχνίδι.»

«Δε φοβηθήκαμε την ΑΕΚ, ούτε ήμασταν παθητικοί. Στο 1-0 ο Ανέστης επίσης κάνει την απόκρουση του αγώνα. Η εικόνα του αγώνα είναι τελείως διαφορετική. Εμείς σεβόμαστε όλους του αντιπάλους ποδοσφαιρικά.»

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΛ:

«Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος, βλέπει τον τρόπο που αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες παίζουν παλικαρίσια, δε μιλάνε στους διαιτητές και ο κόσμος εκτιμάει την προσπάθεια αυτή. Βέβαια δεν είμαστε ικανοποιημένοι διότι δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Πέντε βαθμούς είχαμε, πέντε έχουμε.

«Εμείς δουλεύουμε για να μπορέσουμε όλα τα παιχνίδια να τα χτυπήσουμε. Αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ενώ εμείς σήμερα κάναμε τα πάρα πολύ δύσκολα, τα πιο εύκολα πλασέ που έκανε η ΑΕΚ, δεν τα κάναμε. Αν θα γίνουν αυτά πιστεύω, τότε θα έχουμε και περισσότερες πιθανότητες να κερδίζουμε τα παιχνίδια".

Για το αν είναι ικανοποιημένος για τη μέχρι τώρα βαθμολογία της ΑΕΛ:

«Εγώ από τα οκτώ μου κάνω πρωταθλητισμό και αυτό προσπαθώ να περάσω στα παιδιά. Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος και είμαι μόνιμα στεναχωρημένος γιατί πάντα μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω και δεν το κάνουμε. Αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να ζητάμε πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν. Εγώ έχω υπομονή και ελπίζω όλα να γίνουν πιο σύντομα.»

«Ο κόσμος είναι μαζί μας. Έχουμε μια δυναμική που λίγοι την έχουν. Έχουμε μια μεγάλη ομάδα.» 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags