Facebook Pixel Έξαλλος Στραματσόνι - Άγρια "γκάζια" και απειλές στους παίκτες!
| 2016-10-18 21:07:00

Έξαλλος Στραματσόνι - Άγρια "γκάζια" και απειλές στους παίκτες!

Έξαλλος Στραματσόνι - Άγρια "γκάζια" και απειλές στους παίκτες!

"Γυάλιζε" το μάτι του Ιταλού τεχνικού στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού! Τι είπε στους παίκτες, τι απαίτησε και ποιους απείλησε ότι θα βρεθούν στην εξέδρα...

Ποιος είδε τον Αντρέα Στραματσόνι και δεν τον φοβήθηκε σήμερα στο Κορωπί!

Λίγο πριν την έναρξη του προπονητικού προγράμματος, ο Ιταλός μάζεψε τους παίκτες και τους τα… έψαλλε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν σε τόσο έντονο ύφος, με τις φωνές του να ακούγονται μέχρι τα έξω γήπεδα!

Συγκεκριμένα, ο «Στράμα» είχε πολλά παράπονα με το γεγονός ότι ορισμένοι παίκτες του εμφανίζονται κορεσμένοι το τελευταίο διάστημα. Τους τόνισε, λοιπόν, ότι αν δεν εμφανιστούν «πεινασμένοι» στο γήπεδο, δεν πρόκειται να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Όχι μόνο αυτό, αλλά τους προειδοποίησε ότι όποιος συνεχίσει να εμφανίζεται αδιάφορος, θα βρεθεί άμεσα στον πάγκο ή στην εξέδρα!

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Ορισμένοι νομίζετε ότι μπορεί να γίνεται πρωταθλητές δίχως να είστε «πεινασμένοι» στο γήπεδο από το πρώτο δευτερόλεπτο των αγώνων μέχρι το τέλος τους.

Νομίζετε μάλλον ότι υπάρχει και άλλος δρόμος… Σας πληροφορώ λοιπόν ότι κάνετε τεράστιο λάθος! Κι όσοι δεν το έχετε κατανοήσει θα βρίσκεστε αρχικά μαζί μου στον πάγκο και στη συνέχεια στην εξέδρα…

Περιμένω άμεσα να επανέλθει απ΄ όλους η «πείνα» που είχαμε στα προηγούμενα ματς της σεζόν, η σκληράδα μας, το πάθος μας. Τώρα αμέσως. Από τα δύο επόμενα ματς που έχουμε μπροστά μας. Μόνο έτσι γίνονται σπουδαίες οι ομάδες και το ξέρετε άλλωστε διότι το δείξαμε στα ματς πριν από την Ξάνθη. Δεν θα ανεχτώ ξανά ο αντίπαλος να είναι περισσότερο «πεινασμένος» από εμάς. Οσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο το καλύτερο. περιμένω να δω την αντίδρασή σας ξεκινώντας στο ματς με τη Σταντάρ…»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags