Facebook Pixel Έπρεπε να το περιμένει ο Μάριν
| 2016-10-19 19:10:00

Έπρεπε να το περιμένει ο Μάριν

Έπρεπε να το περιμένει ο Μάριν

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος σχολιάζει την απόφαση του Μπέντο να αφήσει εκτός αποστολής τον Μάριν για το παιχνίδι με την Αστάνα.

Η απόφαση του Πάουλο Μπέντο ν' αφήσει εκτός αποστολής τον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια ήταν μάλλον αναμενόμενη με βάση τις πληροφορίες που υπήρχαν από χθες. Ήταν εμφανές στην προπόνηση της Τρίτης ότι ο Ισπανός είχε έντονες ενοχλήσεις και δεν μπορούσε ν αγωνιστεί στο ματς με την Αστάνα.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο κίνδυνος υποτροπής θα ήταν πολύ μεγάλος και αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να μείνει ο παίκτης εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και ασφαλώς δεν υπήρχε λόγος να πάρει τέτοιο ρίσκο ο Μπέντο.

Η απόφαση πάντως που προκάλεσε αίσθηση έχει να κάνει με τον αποκλεισμό του Μάρκο Μάριν από την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος για το αυριανό ματς με την Αστάνα, αν και μετά την εμφάνιση του Γερμανού στη Νέα Σμύρνη, ο ίδιος ο παίκτης θα έπρεπε να το περιμένει. Για ποιο λόγο; Πολύ απλά το ίδιο ακριβώς έκανε και με άλλους παίκτες της ομάδας του ο Πορτογάλος προπονητής, όταν διαπίστωσε ότι η απόδοση τους δεν ήταν ικανοποιητική.

Θυμηθείτε τι έγινε με τον Φορτούνη, τι συνέβη με τον Καρντόσο και τι έκανε ο Μπέντο με τον Φελίπε Πάρντο, ο οποίος παραμένει μάλιστα εκτός ομάδας. Παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής σε ματς των “ερυθρόλευκων” επειδή ο Μπέντο ήθελε να τους στείλει το “μήνυμα”. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την περίπτωση του Μάριν, ο οποίος θα δει απ' την εξέδρα το αυριανό ματς των πειραιωτών στο “Καραϊσκάκη”. Είναι πάντως στο χέρι του διεθνούς μέσου να δείξει άλλο πρόσωπο στις προπονήσεις προκειμένου να επιστρέψει στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.

Τώρα μάλιστα που ο Κώστας Φορτούνης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ήταν πιο εύκολο για τον 47χρονο τεχνικό της ομάδας του Πειραιά, ν' αφήσει εκτός αποστολής τον Μάρκο Μάριν, καθώς μπορεί να στηριχθεί στον Έλληνα μέσο.

Αν ο Φορτούνης δεν ήταν σε καλό “φεγγάρι” ενδεχομένως ο Πάουλο Μπέντο να σκέφτονταν δύο και τρεις φορές το ενδεχόμενο ν΄αφήσει εκτός τον Γερμανό. Από τη στιγμή όμως που ο Φορτούνης είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος τα πάντα ήταν πιο εύκολα για τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού, σε ότι αφορά την απόφαση να μείνει εκτός αποστολής ο Μάριν.

Επίσης ένα θέμα που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να κάνει και με την απουσία του Αλεξί Ρομαό (ξανά) από την αποστολή των “ερυθρόλευκων”. Ο Τογκολέζος μέσος πήγε στον Ολυμπιακό στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου αλλά έχει παίξει μόλις για λίγα λεπτά στο ματς με την Γιουνγκ Μπόις.

Σίγουρα ο Ρομαό δεν ήταν σε καλή κατάσταση όταν συμφώνησε με τους “ερυθρόλευκους” καθώς δεν είχε κάνει προετοιμασία. Ωστόσο έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες και ο Αφρικανός δεν παίρνει ευκαιρίες από τον Μπέντο. Είναι ένα ζήτημα στο οποίο οφείλει μια απάντηση ο Πορτογάλος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags