Facebook Pixel Σάλος με διεθνή Γερμανό ποδοσφαιριστή!
| 2016-10-20 17:50:00

Σάλος με διεθνή Γερμανό ποδοσφαιριστή!

Σάλος με διεθνή Γερμανό ποδοσφαιριστή!

Πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε από το δικαστήριο σε παίκτη της Χέρτα Βερολίνου, ο οποίος έστειλε φωτογραφίες με πορνογραφικό υλικό (συγκεκριμένα με το μόριό του) σε ανήλικη!

Ο λόγος για τον 19χρονο διεθνή με τις μικρές Εθνικές της Γερμανίας, Σινάν Κουρτ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Μπάγερν...

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ο αριστεροπόδαρος μέσος έστειλε φωτογραφίες με πορνογραφικό υλικό (συγκεκριμένα με το μόριό του) σε ανήλικη, με το γεγονός να πέφτει στην αντίληψη των γονιών της κοπέλας, οι οποίοι στη συνέχεια έκαναν καταγγελία.

Ο Κουρτ κρίθηκε ένοχος και καλείται πλέον να πληρώσει πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στον μηνιαίο του μισθό.

Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή προσπάθησε να ρίξει νερό στη φωτιά λέγοντας: «Ο Σίναν κρίθηκε ένοχος χωρίς να ακουστεί η δική του πλευρά. Αρνείται ότι έστειλε τις φωτογραφίες. Θα ασκήσουμε έφεση και θα δικαιωθούμε», ενώ η αστυνομία από την πλευρά της ανέφερε πως όταν ζήτησε από τον παίκτη να μιλήσει για τα γεγονότα εκείνος δεν θέλησε να δώσει εξηγήσεις μη θέλοντας να επικοινωνήσει ούτε με τον δικηγόρο του.

Η επίσημη θέση της Χέρτα αναφέρει: «Είμαστε ενήμεροι για τα γεγονότα, δεν θα προβούμε όμως σε οποιαδήποτε κίνηση εάν πρώτα δεν τελεσίδικη απόφαση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags