Facebook Pixel Νίνης: "Ομάδα της καρδιάς μου ο Παναθηναϊκός"
| 2016-10-20 17:44:00

Νίνης: "Ομάδα της καρδιάς μου ο Παναθηναϊκός"

Νίνης: "Ομάδα της καρδιάς μου ο Παναθηναϊκός"

O Σωτήρης Νίνης σε δηλώσεις του στην "Dernier Heure" μίλησε για το ματς των πρασίνων με τη Σταντάρ, χαρακτηρίζοντας την πρώην ομάδα του καλύττερη από τη βελγική

Χαρακτηριστικά ο Νίνης τόνισε:

"Τακτικά ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλός αλλά έχει και τις αδυναμίες του. Έχει έναν καταπληκτικό στράικερ, τον Μάρκους Μπεργκ. Υπάρχουν βέβαια και παίκτες που έχουν παίξει σε όλα τα παιχνίδια και μπορεί να είναι κουρασμένοι. Στο τελευταίο παιχνίδι έχασαν για το πρωτάθλημα με 2-1. Στο Europa League όμως ήταν αρκετά καλοί παρά το γεγονός ότι έχουν χάσει και τα δυο ματς".

Αν υπάρχει φαβορί για την αναμέτρηση:

"Θα έλεγα τον Παναθηναϊκό επειδή είναι η ομάδα της καρδιάς μου και ελπίζω να κερδίσουν. Θα τους υποστηρίξω και θεωρώ ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από τη Σταντάρ. Είναι μια σταθερή ομάδα για αρκετούς μήνες ενώ η Σταντάρ άλλαξε προπονητή πρόσφατα. Βέβαια αν παίξουν καλά, είναι συμπαγείς και με μεγάλη συγκέντρωση μπορούν να τους "πληγώσουν" με τον Μπελφοντίλ τον οποίο γνωρίζω καλά και είναι πολύ δυνατός"

Σε ποιους παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να δείξει προσοχή η Σταντάρ:

"Στον Μπεργκ σίγουρα αλλά και στον Ζέκα ο οποίος είναι ένας παίκτης κλειδή στο κέντρο. Τρέχει γύρω-γύρω και κάνει αρκετή δουλειά. Είναι πολύ καλός στο να κλέβει μπάλες. Επίσης θα έλεγα και τον Λεντέσμα, που είναι η "μηχανή" της ομάδας. Εάν η Σταντάρ πιέσει καλά και καταφέρει να μην έχει μεγάλη κατοχή ο Παναθηναϊκός τότε θα είναι λιγότερα επικίνδυνα τα πράγματα". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags