Facebook Pixel Δηλώσεις - φωτιά και λαύρα από Γλύκο! "Δεν πάει άλλο αυτό το πράγμα"!
| 2016-10-23 23:37:00

Δηλώσεις - φωτιά και λαύρα από Γλύκο! "Δεν πάει άλλο αυτό το πράγμα"!

Δηλώσεις - φωτιά και λαύρα από Γλύκο! "Δεν πάει άλλο αυτό το πράγμα"!

Αγανακτισμένος ήταν ο Παναγιώτης Γλύκος μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και τον τρόπο που ήρθε η ήττα. Τι είπε για τον διαιτητή Αρετόπουλο και τις αποφάσεις του.

«Mιλάμε για ένα πρωτάθλημα που οι διαιτητές είναι πρωταγωνιστές, όχι οι παίκτες...», είπε αρχικά ο απογοητευμένος Παναγιώτης Γλύκος.

«Αυτήν την στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι είμαι απογοητευμένος. Κάποιος κύριος δεν ήθελε να γίνει έτσι... Ήταν ολοφάνερο, δεν το λέω από το μυαλό μου. Για ακόμα μία φορά στην Ελλάδα ο διαιτητής ήταν πρωταγωνιστής. Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που οι διαιτητές είναι πρωταγωνιστές, όχι οι παίκτες.Στις πλάτες τις δικές μας και στον ιδρώτα τον δικό μας. Είμαστε στο 2016 και μιλάμε για κάθαρση του ποδοσφαίρου. Είμαστε τόσο απογοητευμένοι, δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε...», συνέχισε.

Σε ερώτηση αν τα παράπονα του ΠΑΟΚ αφορούν συγκεκριμένες φάσεις ανέφερε: «Στο πρώτο γκολ ξεκινάει η φάση από θέση οφσάιντ και το γκολ έρχεται από κάποιον παίκτη που έπρεπε να έχει αποβληθεί. Ήρθε το γκολ από έναν παίκτη που δεν θα έπρεπε να είναι καν στο παιχνίδι».

Για το αν σκέφτηκαν να μην βγουν μετά την τελευταία διακοπή: «Περιμέναμε να παρθεί κάποια απόφαση, γιατί γίνονταν κάποιες συζητήσεις με τον κύριο Σαββίδη. Έπρεπε να βγούμε γιατί θα υπήρχαν κυρώσεις. Είναι δύσκολο μετά τη διακοπή, μέσα σε λίγα λεπτά να βάλεις γκολ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags