Facebook Pixel Μεγάλες αποδόσεις για ταμείο!
| 2016-10-25 12:44:00

Μεγάλες αποδόσεις για ταμείο!

Μεγάλες αποδόσεις για ταμείο!

Πλούσια δράση στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, με τις μεγάλες αποδόσεις να πληρώνουν στα Κύπελλα.

Λίβερπουλ – Τότεναμ

Παρότι δυσκολεύτηκε, η Λίβερπουλ επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Γουέστ Μπρομ και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ισοβαθμεί πλέον στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Αρσεναλ. Από την άλλη πλευρά, δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα της Μπόρνμουθ η Τότεναμ, περιοριζόμενη στην ισοπαλία με 0-0. Ροτέισον και από τους δύο προπονητές και αναμφίβολα οι αποδόσεις αδικούν την Τότεναμ, που ακόμα δεν έχει γνωρίσει την ήττα εντός συνόρων. Αξίζει να ρισκάρουμε στο διπλό, με πιθανή κάλυψη στην ισοπαλία.

Λίβερπουλ – Τότεναμ 2 DNB (3.50)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ίγκλοσταντ

Πήρε πολύ εύκολο το διπλό στο Αμβούργο με 3-0 και επανήλθε στις νίκες η Άιντραχτ. Πολύ καλά στημένη, έπαιξε σωστά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και πήρε αυτό που δικαιούταν. Όσο για την Ίγκλοσταντ; Κατάφερε να αποσπάσει σπουδαία ισοπαλία από τη Ντόρτμουντ εντός έδρας με 3-3. Βέβαια η άλλη όψη του νομίσματος λέει πως δεινοπάθησε στα τελευταία λεπτά για να κρατήσει το αποτέλεσμα, με τη Ντόρτμουντ να χάνει τρομερές ευκαιρίες για να κάνει το 3-4. Η εικόνα της Ινγκόλσταντ είναι απογοητευτική από την αρχή του πρωταθλήματος, φυσικά το κύπελλο είναι κάτι διαφορετικό. Βέβαια, σε απόδοση κοντά στο 2.20 δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τον άσσο της Άιντραχτ, που εντός παρουσιάζεται εξαιρετική.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ίγκλοσταντ (2.18)

Σαν Πάουλι - Χέρτα

Η αγωνιστική πτώση της Πάουλι δεν έχει τελειωμό. Κανείς δεν γνωρίζει τι συμφωνία έχει κάνει η διοίκηση της Πάουλι με τον κόουτς Λίνεν, πάντως το κλίμα δεν είναι καλό και η πίεση είναι τεράστια στο πρόσωπο του Γερμανού τεχνικού. Όσο για τους φιλοξενούμενους; Εξαιρετικά σημαντική νίκη της Χερτα απέναντι στην Κολωνία, ομάδα με ίδιους στόχους. Οι "πρωτευουσιάνοι" παρουσιάστηκαν πάρα πολύ καλοί σε όλον τον αγώνα, έναν σε γενικά γραμμές ισορροπημένο αγώνα. Στάθηκαν τυχεροί στις λεπτομέρειες και έτσι πήραν το τρίποντο. Η λογική λέει πως θα δούμε ένα ανοιχτό ματς, η Χέρτα θα βρει χώρους, όπως και η Πάουλι. Από τα λίγα παιχνίδια που η εκτίμηση μου είναι αντίθετη με την γνώμη των Μπουκ. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει το over.

Σαν Πάουλι - Χέρτα over (2.05)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags