Facebook Pixel "Είναι ντροπή, είναι ξεφτίλα, πρέπει να ντρέπεστε"!
| 2016-10-26 09:45:00

"Είναι ντροπή, είναι ξεφτίλα, πρέπει να ντρέπεστε"!

"Είναι ντροπή, είναι ξεφτίλα, πρέπει να ντρέπεστε"!

Ο τρόπος που χάθηκε η νίκη στη Βέροια έκανε έξαλλο -όπως είναι γνωστό- τον Αντρέα Στραματσόνι που είπε σκληρές ατάκες στους παίκτες του για 20 λεπτά μετά τη λήξη του ματς.

Συγκεκριμένα, ο «Στράμα» είπε σε έντονο ύφος:

«Είστε απαράδεκτοι για άλλη μία φορά. Ένα δικό μας παιχνίδι το χαρίσαμε και πάλι. Στο πρώτο ημίχρονο χάνατε με ευκολία τα γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσατε λες και κερδίζατε με 4-0 και για άλλη μία φορά χάσαμε βαθμούς. Είναι ντροπή αυτή η εικόνα που παρουσιάσατε στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι ξεφτίλα. Άλλα σας λέω και άλλα κάνετε. Πρέπει να ντρέπεστε.

Δεν μπορείτε να παίζετε στον Παναθηναϊκό και να παρουσιάζετε αυτό το θέαμα στα τελευταία λεπτά και να τρώτε γκολ από το πουθενά. Τελειώσατε, μέχρι εδώ ήταν. Θα δείτε από εδώ και πέρα».

Λίγο αργότερα, όταν το κλίμα είχε κάπως ηρεμήσει, τον λόγο πήραν οι Μπεργκ, Λέτο, Μολέντο και Γουακάσο, οι οποίοι αποδέχτηκαν τα σκληρά λόγια του Ιταλού τεχνικού και ανέλαβαν την ευθύνη: «Κόουτς έχεις δίκιο. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται και φταίμε γι' αυτό. Με αυτή τη νοοτροπία δεν μπορούμε να πάμε για πρωτάθλημα. Ο καθένας από εμάς να κάνει την αυτοκριτική του και να μην ξαναγίνει αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags