Facebook Pixel Βόμβα στο Λιμάνι! Πουλάει βασικό με 10 μύρια το καλοκαίρι;
| 2016-10-26 09:53:00

Βόμβα στο Λιμάνι! Πουλάει βασικό με 10 μύρια το καλοκαίρι;

Βόμβα στο Λιμάνι! Πουλάει βασικό με 10 μύρια το καλοκαίρι;

Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού που έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές εμφανίσεις του ενδέχεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι με μεταγραφή άνω των 10 εκ. ευρώ;

Αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός και το πόσο καταλυτικός είναι το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι των Ερυθρόλευκων.

Η αρχοντική του παρουσία στον χώρο του κέντρου και η συμμετοχή του σε φάσεις και γκολ τον έχουν τοποθετήσει πολύ μπροστά στην ιεραρχία και στις εκτιμήσεις του κόσμου της ομάδας. Για αυτό τον λόγο είναι και αρχηγός των Πειραιωτών.

Φυσικά, μιλάμε για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος είναι από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής την φετινή σεζόν και μάλιστα έχει πετύχει σημαντικά τέρματα, όπως αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ στο 96ο λεπτό του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Ο Σέρβος μέσος είχε πάντα ποιότητα, ωστόσο φέτος δείχνει ανανεωμένος έχοντας βέβαια στο πλάι του και παίκτες κλάσης, όπως ο Καμπιάσο και ο Μάρτινς. Υπάρχει και άλλη εξήγηση στην άνοδο του "Μίλι" και δεν είναι άλλη από μια ενδεχόμενη μεταγραφή.

Το όνομά του είχε εμπλακεί και παλαιότερα σε σενάρια μετακίνησης σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού, ωστόσο δεν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο με τον Σέρβο να μένει στο Λιμάνι και να κάνει "όργια".

Πάντως, δεν αποκλείεται η φετινή εξαιρετική χρονιά που διανύει να του φέρει την μεταγραφή, αφού βέβαια συμφωνήσει πρώτα ο Ολυμπιακός. Ο 25χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019, εντούτοις η διοίκηση των Ερυθρόλευκων θα συζητούσε να τον παραχωρήσει με ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Μόνο έτσι θα ήταν διατεθειμένοι να χάσουν ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά τους στοιχεία. Μένει να δούμε τι θα συμβεί....

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags