Facebook Pixel Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή Μπέντο το Γενάρη - «Καθαρίζει» βασικό ξένο κι Έλληνα άσο ο Πορτογάλος!
| 2016-10-26 13:15:00

Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή Μπέντο το Γενάρη - «Καθαρίζει» βασικό ξένο κι Έλληνα άσο ο Πορτογάλος!

Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή Μπέντο το Γενάρη - «Καθαρίζει» βασικό ξένο κι Έλληνα άσο ο Πορτογάλος!

Ο τεχνικός τού Ολυμπιακού έχει αποφασίσει τι παίκτη θέλει στην ομάδα του και ήδη ζήτησε απ' τη διοίκηση να του τον φέρει! Ποιους ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζει; Αποκάλυψη τώρα!

Αν υπάρχει κάτι που είναι εμφανές στον τρόπο που διαχειρίζεται ο Πάουλο Μπέντο το ρόστερ τού Ολυμπιακού, αυτό είναι πως ο Πορτογάλος προπονητής δε θεωρεί κανέναν αναντικατάστατο, με εξαίρεση τον Μιλιβόγεβιτς, ίσως και τον Σεμπά.

Αντιθέτως, οι φίλαθλοι της ομάδας τον έχουν κατηγορήσει για ουκ ολίγα πειράματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι 47χρονος τεχνικός ψάχνει ακόμα να βρει την ιδανική σύνθεση, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Μάλιστα, η θέση τού αριστερού μπακ αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη «πληγή» τής 11άδας μέχρι στιγμής. Μετά τον τραυματισμό τού Ντε Λα Μπέγια, ο Μπέντο έχει ξεκάθαρο πρόβλημα να βρει τον αντικαταστάτη του. Στη θέση αυτή υπάρχει ο νεαρός Τσιμίκας, ωστόσο φαίνεται πως δεν υπολογίζεται. Ο 20χρονος μπακ αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΛ και έκτοτε δεν έχει ούτε δευτερόλεπτο συμμετοχής.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο 47χρονος κόουτς έχει προτιμήσει να χρησιμοποιήσει ως κατά συνθήκη αριστερούς μπακ τους Ρέτσο, Βιάνα και Φιγκέιρας, ενώ δεν πήρε τον Τσιμίκα στην αποστολή ούτε για το ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά!

Δεν είναι τυχαίο ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη μεταγραφή που έχει ζητήσει ο Πορτογάλος τεχνικός είναι η απόκτηση ενός «ενδεκαδάτου» αριστερού οπισθοφύλακα. Αυτός που θα έρθει θα πάρει θέση βασικού, με τον Ντε Λα Μπέγια να λογίζεται ως εναλλακτική λύση.

Όσο για τον Τσιμίκα, χώρος για τρίτο αριστερό μπακ δύσκολα θα υπάρξει. Έτσι, αν δεν αλλάξει εντελώς άποψη γι΄ αυτόν ο Μπέντο στο υπολειπόμενο διάστημα μέχρι τον Ιανουάριο, το μέλλον του στην ομάδα δε δείχνει «λαμπρό», τουλάχιστον όσο στο «τιμόνι» της παραμένει ο Πορτογάλος...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags