Facebook Pixel Στραματσόνι: "Μη δημιουργείτε περισσότερα προβλήματα από όσα έχουμε"
| 2016-10-28 21:50:00

Στραματσόνι: "Μη δημιουργείτε περισσότερα προβλήματα από όσα έχουμε"

Στραματσόνι: "Μη δημιουργείτε περισσότερα προβλήματα από όσα έχουμε"

Ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για το ματς με τον Ηρακλή, τα πρόβλημα της ομάδας στο γκολ και τη χρησιμοποίηση του νεαρού Θόδωρου Μίγγου...

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στη Novaενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή. Ο Ιταλός εξέφρασε την άποψή πως οι παίκτες του έχουν καλά τελειώματα παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και ζήτησε από τον κόσμο να μην τους δημιουργεί έξτρα πίεση.

Επίσης, αναφέρθηκε στον Θοδωρή Μίγγο και την τοποθέτηση του στη βασική ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και τόνισε πως η ομάδα θα ανταπεξέλθει στην πίεση.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

-ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ:

«Σίγουρα υπάρχει ζήτημα διότι αυτό έχει συμβεί σε δύο απανωτά ματς, με τη Βέροια και τον Ηρακλή, όπου δημιουργήσαμε πάνω από 30 τελικές προσπάθειες και πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες.
Ξέρουμε όμως ότι είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο και ξέρουμε επίσης ότι οι παίκτες που βρέθηκαν σε θέσεις για γκολ διαθέτουν καλά τελειώματα, άρα θα είναι καλό να μην δημιουργούμε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα απ’ αυτό που είναι.

Η βασική διαφορά είναι ότι στο ματς με τη Βέροια σταματήσαμε να παίζουμε στα τελευταία 20-25 λεπτά και αυτό ήταν εντελώς λάθος. Με τον Ηρακλή όσοι αγωνίστηκαν πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και προσπάθησαν να σκοράρουν».

 


-ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ:

«Επιστρέφοντας στις νίκες. Καταλαβαίνω απόλυτα τους φιλάθλους μας διότι ήταν μία άσχημη εβδομάδα για μας. Αυτό που μπορώ να τους διαβεβαιώσω είναι ότι οι παίκτες μας δουλεύουν πολύ σκληρά σε καθημερινή βάση για να βελτιώνουν την απόδοσή τους. 

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πριν από 20 μέρες ήμασταν πρώτοι αλλά η περασμένη εβδομάδα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Αισθανόμαστε λυπημένοι και για τον κόσμο μας, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τις νίκες, ξεκινώντας από την Κυριακή με τον Ηρακλή».


-ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΝΕΑΡΟ ΜΙΓΓΟ:

«Αποτελεί μέρος της φιλοσοφία μας. Δεν δίστασα να τον χρησιμοποιήσω στην ενδεκάδα διότι διέκρινα τις ικανότητές του στην προπόνηση.
Είναι ένας ενδιαφέρον νέος παίκτης, με ισχυρή προσωπικότητα, είναι έξυπνος τακτικά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θέλω να ασκήσω πίεση πάνω του. Είμαι ικανοποιημένος από το ντεμπούτο του και αυτό είναι καλό νέο για τον Παναθηναϊκό».


-ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ:

«Ελπίζουμε ασφαλώς να είναι διαφορετικό πρώτα απ΄ όλα στο θέμα των ευκαιριών και του σκοραρίσματος.
Σε αυτού του είδους τα ματς όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το να ανοίξεις το σκορ, το να βάλεις το πρώτο γκολ. Γιατί μετά μπορεί να γίνουν όλα ευκολότερα.

Κι αυτός είναι ο λόγος που σ’ αυτές τις δύο ημέρες δεν πρέπει να χάσουμε την ηρεμία μας. Ξεκουράσαμε και κάποιους παίκτες σήμερα για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για την Κυριακή». 


-ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ:

«Εχω απαντήσει πολλές φορές σε αυτήν την ερώτηση. Η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι πολύ βαριά. Δεν είναι μία απλή φανέλα. Οπότε όλοι μας, με εμένα πρώτο, θα πρέπει να δίνουμε τα πάντα για αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο που έχει πολύ μεγάλη ιστορία και πρέπει να φέρνει συνέχεια επιτυχίες.

Οσοι βρισκόμαστε στην ομάδα το ξέραμε αυτό από την πρώτη στιγμή. Οι οπαδοί μας βοηθούν από την πρώτη μέρα και είναι για μας σαν να έχουμε ένα παίκτη… παραπάνω στο γήπεδο και πιστεύω ότι θα δουν την ομάδα να ανταποκρίνεται στην πίεση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags