Facebook Pixel Οι διάλογοι του επεισοδίου που αποκάλυψε ο Sportdog: "Θα σε βρω ρε αρχ@δ@ και θα σε σκοτώσω"!
| 2016-10-30 10:00:00

Οι διάλογοι του επεισοδίου που αποκάλυψε ο Sportdog: "Θα σε βρω ρε αρχ@δ@ και θα σε σκοτώσω"!

Οι διάλογοι του επεισοδίου που αποκάλυψε ο Sportdog: "Θα σε βρω ρε αρχ@δ@ και θα σε σκοτώσω"!

Απίστευτο περιστατικό μετά το Ατρόμητος - Ολυμπιακός στο Περιστέρι! Διαβάστε τι γράφει το φύλλο αγώνα, για τις ατάκες που ακούστηκαν στα αποδυτήρια!

Από χθες το βράδυ, πρώτος ο SportDog σάς είχε ενημερώσει για το ξέσπασμα του Γιώργου Σπανού μετά τη λήξη του αγώνα του Ατρόμητου εναντίον του Ολυμπιακού, με τον ισχυρό άνδρα του περιστεριώτικου συλλόγου να πηγαίνει στα αποδυτήρια και να τα λέει... χοντρά στο βοηθό Ευθύμιο Κουρέντα.

Μάλοστα, σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει γράψει ο διαιτητής στο φ.α., ο Γιώργος Σπανός επιτέθηκε φραστικά στον Κούρεντα και μετά τη λήξη της αναμέτρησης έπιασε τον βοηθό από τον λαιμό!

"Ασέλγησες στο ποδόσφαιρο. Έχεις τελειώσεις, εσύ και ο Μπουτζιώλης (πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων). Γιατί εκτίθεσαι για τον Μπουτζιώλη. Από Δευτέρα δεν θα είσαι τίποτα. Έχετε τελειώσει", φέρεται να είπε ο Σπανός στη διάρκεια του ημιχρόνου, ενώ και μετά το τέλος του ματς πήγε ξανά στα αποδυτήρια των διαιτητών, σε έξαλλη κατάσταση!

"Έκανες έγκλημα σήμερα θα σε εξαφανίσω. Τελείωσες από το ποδόσφαιρο, εσύ και ο Μπουτζιώλης. Έκανες την αποστολή σου. Θα έρθω εγώ ο ίδιος στα Τρίκαλα και θα σε βρω και θα σε γ.... Θα σου βγάλω τα αυτιά. Δεν θα ξαναπιάσεις σημαία. Τελείωσες εσύ και ο Μπουτζιώλης. Θα σε γ… ρε π.... Θα σε βρω ρε αρχ... και θα σε σκοτώσω", ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα του Ατρομήτου, μετά τη λήξη του ματς, προς τον βοηθό Κουρέντα...

** ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ - Μόνο στο SportDog: Χοντρό επεισόδιο στα αποδυτήρια του Περιστερίου - Ξέφυγε η κατάσταση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags