Facebook Pixel Δεν θα έβαζαν γκολ ...ούτε σε μία εβδομάδα!
| 2016-10-30 20:10:00

Δεν θα έβαζαν γκολ ...ούτε σε μία εβδομάδα!

Δεν θα έβαζαν γκολ ...ούτε σε μία εβδομάδα!

Η Βέροια μετρά μόλις ένα γκολ στα τελευταία πέντε ματς της, ο Πλατανιάς έχει να σκοράρει από τη δεύτερη αγωνιστική. Το 0-0 των δύο ομάδων στην Ημαθία μοιάζει λογικό επακόλουθο, καθώς αμφότερες συνέχισαν την επιθετική δυστοκία. 

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Βέροια και Πλατανιάς στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της φετινής Super League.

Μετά από ένα ματς με ελάχιστες φάσεις, η μακεδονική ομάδα παρέμεινε χωρίς νίκη στην έδρα της και πλέον ισοβαθμεί στην προτελευταία θέση της κατάταξης με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ οι Χανιώτες έμειναν για πέμπτο σερί αγώνα πρωταθλήματος χωρίς νίκη.

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο 20λεπτο, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Λόπεζ, παρά τις δύο αξιόλογες προσπάθειες του Γιακουμάκη.

Σταδιακά η Βέροια ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε καλή ευκαιρία στο 34΄, όταν ο Αρτσε από πολύ πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σουτάρει σωστά, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και κατέληξε στην αγκαλιά του Σωτηρίου. Οι Χανιώτες «απάντησαν» στο 41΄ με σουτ του Στάθη που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο χωρίς σκορ.

Στο β΄ μέρος η Βέροια ανέλαβε αρχικά την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπόρεσε να μπει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, ενώ στη συνέχεια ο Πλατανιάς βελτιώθηκε, χωρίς κι αυτός να απειλήσει. Το τελικό 0-0 ήταν το φυσιολογικό επιστέγασμα στις προσπάθειες των δύο ομάδων που απογοήτευσαν με την απόδοσή τους.

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)
Κίτρινες: Λινάρδος, Λόπεζ - Στανισιάβλιεβιτς, Βάντερσον, Μενδρινός
Οι συνθέσεις:
ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος (86΄ Ναβαλόφσκι), Μαλόν, Ασίγκμπα, Σισοκό, Καλί, Αρτσε, Λινάρδος, Σισίνιο (90΄+ Μελίσσης), Βίτι, Μεληκιώτης (82΄ Χαροντάκης)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Στάθης, Γκνιάτιτς (63΄ Τσουράκης), Μουνάφο, Μενδρινός, Γουνδουλάκης (78΄ Ντεβέσα), Μανούσος (64΄ Στανισάβλιεβιτς), Γιακουμάκης

Πηγή: praktoreio-sport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags