Facebook Pixel Ποιος Μάτος; Αυτός «καθάρισε» την ΑΕΚ!
| 2016-10-30 23:35:00

Ποιος Μάτος; Αυτός «καθάρισε» την ΑΕΚ!

Ποιος Μάτος; Αυτός «καθάρισε» την ΑΕΚ!

Ο Βραζιλιάνος πέτυχε το γκολ της νίκης στο 94' στην Τούμπα, αλλά άλλος είναι αυτός που έχει… κάνει την δουλειά για τον ΠΑΟΚ. Μόνος του πήρε το ματς με την Ένωση!

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ μετά από συγκλονιστικό φινάλε αφού το νικητήριο γκολ ήρθε στην εκπνοή του αγώνα με τον Λέο Μάτος.

Ωστόσο, επειδή στο ποδόσφαιρο για να σκοράρει κάποιος συνήθως χρειάζεται την κατάλληλη τροφοδότηση. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Δικεφάλου την είχε αφού η σέντρα του Περέιρα από την οποία προήλθε το γκολ του ήταν… ξυράφι!

Ο Αργεντινός επιθετικός αποτέλεσε τη «χρυσή» αλλαγή του Βλάνταν Ίβιτς στο ντέρμπι των Δικεφάλων αφού μπήκε αργά (στο 87’) και μέσα σε μόλις ένα οκτάλεπτο έπραξε όσα δεν μπόρεσαν κάνουν οι υπόλοιποι μεσοεπιθετικοί του ΠΑΟΚ -με εξαίρεση τον Ροντρίγκες- σε όλο το παιχνίδι!

Ο Αθανασιάδης ήταν άφαντος απόψε γι’ αυτό και αντικαταστάθηκε από τον Περέιρα. Ο Τσίμιροτ ήταν ο πιο κινητικός στο πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας ουκ ολίγα προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΚ με τις κινήσεις του σε ρόλο κρυφού επιθετικού. Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, οι Κιτρινόμαυροι «διάβασαν» την έφεση του Βόσνιου να κινείται στον κενό χώρο και τον περιόρισαν. Βλέποντας αυτή την εξέλιξη ο Ίβιτς γύρισε τον Τσίμιροτ πιο πίσω για να ρίξει στο ματς έναν πιο δημιουργικό παίκτη, τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός ξεκίνησε ορεξάτος, αλλά εν συνεχεία χάθηκε. Το ίδιο και ο Γιάννης Μυστακίδης που δεν μπόρεσε να προσφέρει τίποτα παραπάνω από τον παίκτη που αντικατέστησε, τον Κάμπος, ο οποίος κινήθηκε επίσης σε «ρηχά νερά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελάθηκε ο Ιβάν με την φωτοβολίδα – Η πρώτη του αντίδραση!

Ο Σέρβος τεχνικός, λοιπόν, είχε 0/2 στις αλλαγές μέχρι που αποφάσισε να βάλει τον Περέιρα, αν και άργησε επιλέγοντας να κρατήσει τον Αθανασιάδη για 87 λεπτά στο παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, ο Αργεντινός τον δικαίωσε κάνοντας άνω-κάτω την άμυνα της ΑΕΚ στα λίγα λεπτά που πρόλαβε να αγωνιστεί. Αυτός ήταν που παραλίγο να σκοράρει απευθείας(!) από την εκτέλεση κόρνερ στο τέλος και όταν η μπάλα ήρθε ξανά στα πόδια του από την απόκρουση του Ανέστη, έκανε τη φαλτσαριστή σέντρα που βρήκε τον Μαλεζά και από εκεί τον Μάτος για το γκολ της νίκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags