Facebook Pixel Ταμείο με δυάδα από Αγγλία και Ισπανία
| 2016-10-31 14:18:00

Ταμείο με δυάδα από Αγγλία και Ισπανία

Ταμείο με δυάδα από Αγγλία και Ισπανία

Σαφώς λιγότερες οι επιλογές μας από το κουπόνι της Δευτέρας, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι απουσιάζουν οι ευκαιρίες για ταμείο! 

Πάμε να δούμε τι κρατήσαμε, μία ημέρα πριν μπούμε ξανά στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λα Κορούνια – Βαλένθια

Με την αμυντική γραμμή της να υποπίπτει σε ασυγχώρητα λάθη γι’ αυτό το επίπεδο, η Λα Κορούνια έγινε έρμαιο στις ορέξεις των επιθετικών της Θέλτα και μοιραία συνετρίβη (με 4-1 εκτός έδρας) στο γειτονικό ντέρμπι της Γαλικίας. Όσο για τη Βαλένθια; Το πάθος και η ένταση που έβγαλε, δεν αρκούσαν έτσι ώστε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα στο εντός έδρας με την Μπαρτσελόνα, αφού λύγισε στις καθυστερήσεις (ήττα 2-3) με το πέναλτι του Μέσι. Η Βαλένθια δείχνει να ανακτά ψυχολογία και βελτιώνεται συνεχώς από την ώρα που την ανέλαβε ο Πραντέλι. Στον αντίποδα, το κλίμα στη Λα Κορούνια είναι αρκετά βαρύ μετά από την «τεσσάρα» που μάζεψε στο ντέρμπι με τη Θέλτα. Λαμβάνοντας υπόψιν και την ποιότητα κάποιων μονάδων των «νυχτερίδων», κλίνουμε στο διπλό, που καλύπτεται και στην ισοπαλία.

Λα Κορούνια – Βαλένθια 2 DNB (1.75)

Στόουκ – Σουόνσι

Δεύτερη σερί νίκη για τη Στόουκ, επίσης με 2-0, αυτή τη φορά επί της Χαλ και οι «πότερς» δείχνουν να αφήνουν πίσω τους το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Η Στόουκ παραμένει αήττητη επί τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας ισάριθμα under. Από την άλλη πλευρά, η Σουόνσι δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Γουότφορντ η Σουόνσι και υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία χωρίς γκολ. Το αποτέλεσμα αυτό την κράτησε στη ζώνη του υποβιβασμού, με τους Ουαλούς να αγνοούν τη νίκη επί οκτώ αγωνιστικές (δύο ισοπαλίες, έξι ήττες). Η Στόουκ δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της και στην έδρα της δικαίως θεωρείται φαβορί. Η Σουόνσι εμφανίστηκε καλύτερη σε δυο ματς με τον Μπομπ Μπράντλι στον πάγκο, όμως δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη. Σε νορμάλ αποδόσεις ο άσος.

Στόουκ – Σουόνσι 1 (2.11)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags