Facebook Pixel Έρχεται βαρβάτο φορ στον Πειραιά - Το πρώτο όνομα για αντι-Πασιένσια! Είχε ακουστεί για ΠΑΟΚ και ΠΑΟ!
| 2016-11-01 11:30:00

Έρχεται βαρβάτο φορ στον Πειραιά - Το πρώτο όνομα για αντι-Πασιένσια! Είχε ακουστεί για ΠΑΟΚ και ΠΑΟ!

Έρχεται βαρβάτο φορ στον Πειραιά - Το πρώτο όνομα για αντι-Πασιένσια! Είχε ακουστεί για ΠΑΟΚ και ΠΑΟ!

Πάνε για απόκτηση κλασάτου επιθετικού οι Πειραιώτες το Γενάρη! Ποιος ...παλιός γνωστός βρίσκεται ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα; Γιατί μπορεί να γίνει εύκολα το ντιλ; Αποκάλυψη!

Η καριέρα του Γκονζάλο Πασιένσια στον Ολυμπιακό θα είναι βραχύβια όπως όλα δείχνουν. Το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε ο Πορτογάλος πριν από λίγες ημέρες στην προπόνηση και το καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει αναγκάζουν τους Πειραιώτες να διακόψουν τον δανεισμό του από την Πόρτο.

Μπορεί ο Πορτογάλος φορ να είχε ελάχιστα λεπτά συμμετοχής, αποτελώντας την τρίτη επιλογή στην επίθεση πίσω από τους Μπράουν Ιντέγιε και Όσκαρ Καρντόσο, ωστόσο η διαφαινόμενη αποχώρησή του θα αφήσει ένα κενό στο ρόστερ, το οποίο οι Πειραιώτες καλούνται να καλύψουν.

Γι' αυτόν το λόγο έχουν ήδη αρχίσει να κοιτούν περιπτώσεις επιθετικών, με αυτή του Ούγκο Βιέιρα να έχει επανέρχεται στην επικαιρότητα της ομάδας.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους Ερυθρόλευκους, ενώ το όνομά του έχει ακουστεί και για τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό.

Ο Ούγκο Βιέιρα είναι 28 ετών και αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα. Ξεχωρίζει για την ικανότητά του στο σκοράρισμα, αφού μετρά 27 γκολ σε 42 συμμετοχές στο σερβικό πρωτάθλημα από το 2015 και έπειτα, ενώ φέτος έχει ήδη "γράψει" 7 τέρματα σε 9 εμφανίσεις.

Σε περίπτωση που οι Πειραιώτες αποφασίσουν να κινηθούν για τον Πορτογάλο έχουν πολλές πιθανότητες να τον κάνουν δικό τους, μιας και η περίπτωσή του θεωρείται προσιτή. Αφενός ο παίκτης αγωνίζεται σε σύλλογο που διατηρεί άψογες σχέσεις με τους Πειραιώτες, αφετέρου έχει για μάνατζερ τον Κάρλος Γκονσάλβες, ο οποίος δραστηριοποιείται έντονα στη χώρα μας και έχει ξανακάνει δουλειές με τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι ο Πορτογάλος έχει ως πελάτη τον πρώην προπονητή των Ερυθρολεύκων, Μάρκο Σίλβα, αλλά και τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα.

Από την άλλη, στην κουβέντα θα πρέπει να μπει και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη καθώς θα πρέπει να αφήσει τον Ερυθρό Αστέρα, στον οποίο αγωνίζεται συνήθως ως βασικός, για να έρθει σε μια ομάδα που δεδομένα θα τον αποκτήσει ως τρίτη επιλογή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags