Facebook Pixel Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για το γηπεδικό
| 2016-11-02 16:44:00

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για το γηπεδικό

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για το γηπεδικό

Ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν μια ώρα η συνεδρίαση του ΚΕ.Σ.Α εξετάζοντας το πρότζεκτ του γηπέδου της Ένωσης.

Στη διαδικασία ζητήθηκαν κάποιες διευκρινήσεις, οι οποίες κατά δήλωση καλύφθηκαν επαρκώς και πρόσθετα ζητήθηκε να προσκομισθεί ένα δείγμα του υλικού που θα καλύψει την εξωτερική πλευρά του γηπέδου της ΑΕΚ.

Αυτό θα προσκομισθεί μέσα στις επόμενες δύο μέρες και αναμένεται το ΚΕΣΑ να καλέσει σε δύο περίπου εβδομάδες τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την τελική εξέταση του σχεδίου καθώς και τυχόν παρατηρήσεις.

Κατά την έξοδο των ανθρώπων της αεκ ο αρχιτέκτονας του γηπέδου, Θανάσης Κυρατσούς δήλωσε: «Εγινε μια λεπτομερής παρουσίαση απαντήθηκαν όλες οι απορίες μας ζητήθηκε επιπλέον να φέρουνε δείγμα από την πλαγιοκάλυψη δηλαδή το υλικό που θα καλύψει την εξωτερική πλευρά του γηπέδου τι απόχρωση θα έχει και τι υλικό θα είναι. Από ότι συζητήθηκε ήταν η μοναδική εκκρεμότητα και δεσμευτήκαμε να το προσκομίσουμε στις επόμενες 2 ημέρες. Σε όλα τα ζητήματα δείξαμε ότι είμαστε κάτω από φα όρια που προβλέπει ο νόμος. Σε όλα. Έγινε κατανοητό ότι δεν δημιουργεί σε κανέναν πρόβλημα το γήπεδο. Κατά τα άλλα δεν υπήρξε καμία άλλη παρατηρηση».

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία της διαδικασίας για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το νέο της γήπεδο, η σημερινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags