sportdog dog

Μπάχαλο! Αναβλήθηκαν οι εκλογές της ΕΠΟ

Μπάχαλο! Αναβλήθηκαν οι εκλογές της ΕΠΟ
08.09.2016 - 11:15

Τι άλλο θα δούμε, επιτέλους, σε ατό το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Aναβλήθηκαν οι εκλογές της ΕΠΟ, που ήταν προγραμματισμένες για την 1η Οκτωβρίου στα Χανιά. Οι ποδοσφαιρικές ενώσεις της Μακεδονίας, Αιτωλοακαρνανίας, Ανατολικής Αττικής, Θεσσαλίας, Σάμου και Γρεβενών ζήτησαν, μέσω προσφυγής, την αναβολή των εκλογών της ομοσπονδίας, κάτι που έγινε.

Ο ορισμός των εκλογών σε νέα ημερομηνία, με πιθανότερη τις αρχές Νοέμβρη, σημαίνει ότι μέχρι τότε, στο πόστο του επιδιαιτητή θα παραμείνει ο Κύρος Βασσάρας και θα παραμείνουν ίδιοι και οι πίνακες διαιτησίας...

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις...

ΑΠΟΦΑΣΗ 110/2016
Προσφυγή-αίτηση των: 1.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, 3.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, 4.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, 5.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΑΜΟΥ, 6.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, κατά 1) της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, 2) της από 25/08/2016 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να πραγματοποιηθεί η σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-μελών της ΕΠΟ την 1η Οκτωβρίου στη Γεωργιούπολη Χανίων για την εκλογή νέου προέδρου, νέας Εκτελεστικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, της από 30/08/2016 με αριθμ. πρωτ. 24937/2016 πρόσκλησης της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που απεστάλη προς τις Ενώσεις-Μέλη της Ε.Π.Ο., καθώς και του από 30/8/2016 με αριθμ. πρωτ. 24937/2016 ενημερωτικού σημειώματος προς όλες τις Ενώσεις-μέλη της Ε.Π.Ο. και 3) Κάθε άλλης συναφούς πράξης ή απόφασης της Ε.Π.Ο. που συνδέεται με τις παραπάνω πράξεις και αποφάσεις της.

Απόφαση: Δικάζει αντιμωλία των διαδίκων. Δέχεται την κρινόμενη προσφυγή. Διαπιστώνει την ακυρότητα αυτών και: Κηρύσσει άκυρες: α) την από 25/8/2016 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να πραγματοποιηθεί η σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ, την 1.10.2016 στη Γεωργιούπολη Χανίων για την εκλογή νέου Προέδρου, νέας Εκτελεστικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, β) την από 30/8/2016 με αριθμ. πρωτ.24937/2016 πρόσκληση για τη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που απεστάλη στις Ενώσεις-Μέλη της ΕΠΟ και γ) το από 30/8/2016 με αριθμ. πρωτ. 24937/2016 ενημερωτικό σημείωμα προς όλες τις Ενώσεις-Μέλη της ΕΠΟ, λόγω μη εκλογής των αρμοδίων καταστατικών οργάνων για την οργάνωση και εποπτεία της εκλογικής διαδικασίας (Εκλογική Επιτροπή).

ΑΠΟΦΑΣΗ 111/2016
Προσφυγή – Αίτηση (ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ) των Σωματείων: 1.ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, 2.ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ΕΛΠΙΔΕΣ, 3.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ, 4.Π.Α.Ο.Κ. ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, 5.Α.Ο ΝΤΑΗΛΑΚΗ και 6.ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ κατά της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Απόφαση: Δικάζει με παρόντες τους διαδίκους. Δέχεται την προσφυγή. Διορίζει προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο στο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία ΄΄ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ΄΄ αποτελούμενο από τους ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟ, ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ, ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΚΟΣΚΟΣΙΔΗ ΙΑΚΩΒΟ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟ, ΑΜΠΑΡΤΖΗ ΘΩΜΑ, ΒΟΪΒΟΤΙΔΗ ΗΛΙΑ, ΚΑΤΣΑΝΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ και ως αναπληρωματικά μέλη τους ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΜΑΚΡΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και ΤΡΑΝΤΟ ΤΡΥΦΩΝΑ, με αρμοδιότητα, τη διενέργεια εκλογών, εντός μηνός από τον ορισμό του, για την εκλογή Τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου, με πλήρη θητεία εντός των τασσομένων υπο του Καταστατικού της <<Ε.Π.Σ. Καστοριάς>> προθεσμιών και την διεκπεραίωση των εν γένει εκλογικών διαδικασιών. Χορηγεί την εξουσία στο Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο, έως την εκλογή του Τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου της διενέργειας κάθε πράξης που διενεργείται και από το Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο, για την ομαλή λειτουργία της Ε.Π.Σ Καστοριάς, συμπεριλαμβανομένων δε σε αυτές και εκείνων των πράξεων που σχετίζονται με την κανονική και ομαλή διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων, τον Ορισμό Επιτροπών, την Εποπτεία λειτουργίας της Ένωσης, τη συμμετοχή στις Συνελεύσεις της ΕΠΟ και τον ορισμό Εκπροσώπων.

Τελευταία Σχόλια

Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!

Σχετικά

Αστείο γκολ, λάθος της άμυνας και του Λεάλι - Δοκάρι ο Βιάνα! ΑΠΟΕΛ - Ολυμπιακός: 1-0 (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν μείνει πίσω στο σκορ εξαιτίας μιας παιδικής αντίδρασης της αμυντικής τους γραμμής! Live στο SportDog...

08.12.2016 - 20:30
Ο πανηγυρισμός του Πέλκα μετά το γκολ που συζητήθηκε – Τι «είπε» στην εξέδρα (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ, που έχει… ακούσει και έχει διαβάσει πάρα πολλά το τελευταίο διάστημα, ξέσπασε και άνοιξε διάλογο μετά το 2-0 με τον κόσμο που ήταν στην Τούμπα!

08.12.2016 - 20:11
Η συγνώμη του Σαββίδη και η αποκάλυψη για όσα του είπαν οι γιατροί: «Μην πας στο γήπεδο!»

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στην Τούμπα, πανηγύρισε την πρόκριση στους «32» και στην συνέχεια μίλησε για όσα έγιναν στο ξενοδοχείο, στο νοσοκομείο, αλλά και στα αποδυτήρια!

08.12.2016 - 20:25
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στους "32" του Europa League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, χάρη και στο αποτέλεσμα στο Καραμπάκ-Φιορεντίνα. Ο "Δικέφαλος" του Βορρά επικράτησε 2-0 της Λίμπερετς με γκολ των Ροντρίγκες-Πέλκα.

08.12.2016 - 19:52
Μια νίκη επιτέλους... Παναθηναϊκός-Θέλτα

Oι αδιάφοροι πράσινοι υποδέχονται την ισπανική ομάδα με στόχο το πρώτο "τρίποντο" σε ομίλους μετά το 2012! Με Χουχούμη και Ρινάλντι ο Ουζουνίδης. LIVE στο Sportdog!
 

08.12.2016 - 21:07
ΖΑΛΗ: Τα πέταξε όλα η Αντριάνα Λίμα για πρώτη φορά! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να είναι η απόλυτη φαντασίωση για... άπειρους άνδρες, όμως μέχρι τώρα κανείς δεν την είχε δει να φωτογραφίζεται γυμνή- μέχρι σήμερα!

08.12.2016 - 21:05
Νέες «μπηχτές» από Ίβιτς για Τζαβέλλα: «Τώρα...»

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και για το κλίμα στην ομάδα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

08.12.2016 - 20:58
"Ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος"

Ο προπονητής της Λίμπερετς, Γίντριχ Τρπισόφκσι, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκρισή του στους «32» ενώ προέβλεψε ότι ο Δικέφαλος θα προχωρήσει κι άλλο στην Ευρώπη.

08.12.2016 - 20:51

Τελευταία Νέα