Facebook Pixel Πατίτο: "Δεν μπορώ να το πιστέψω"
| 2016-11-05 23:49:00

Πατίτο: "Δεν μπορώ να το πιστέψω"

Πατίτο: "Δεν μπορώ να το πιστέψω"

Ανήμπορος να... χωνέψει τον τρόπο που η ΑΕΚ έχασε τη νίκη με τον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Αργεντινός. Τι είπε για τον Μοράις και τη συνέχεια...

Ο Πατίτο Ροντρίγκες πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, ωστόσο η ΑΕΚ απώλεσε προβάδισμα δυο τερμάτων και έμεινε στο 2-2 με τον Ατρόμητο. Η εξέλιξη αυτή άφησε πικρή γεύση στον Αργεντινό παρά το τέρμα που σημείωσε, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά το ματς.

Παρ’ όλα αυτά, ο σκόρερ της Ένωσης εξέφρασε την εκτίμησή του για τον προπονητή, Ζοσέ Μοράις και την αισιοδοξία του πως η ομάδα θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στη Nova:

«Πάντα σου δίνει χαρά να σκοράρεις, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και αφού δεν μπόρεσα τελικά να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει, η ευτυχία έμεινε στη μέση. Σίγουρα όταν μπορείς και σκοράρεις βοηθάς την ομάδα σου, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα όπως είπα και πριν. Δεν παίζουμε τένις ή γκολφ για να είμαι μόνος μου, συνεπώς θα ήμουν πολύ πιο χαρούμενος αν το γκολ μου συνδυαζόταν με νίκη της ΑΕΚ.

Η χαρά μου έμεινε στη μέση, θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το ματς νωρίτερα, μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο ενώ στα τελευταία λεπτά του υπερείχε ο Ατρόμητος. Στο δεύτερο μέρος δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ, ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν νικήσαμε. Μια εντός έδρας ισοπαλία είναι πάντα αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση στα επόμενα παιχνίδια.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και πιστέυω ότι θα επιστρέψουμε σύντομα στα θετικά αποτελέσματα, αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι κάναμε καλό ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, χάσαμε στο 94' μετά από ένα κόρνερ στο οποίο η μπάλα έχει περάσει ένα μέτρο άουτ, ενώ και σήμερα δεχθήκαμε γκολ σε μια πολύ άτυχη στιγμή, παραχωρήσαμε ισοπαλία στον Ατρόμητο και δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Νομίζω ότι πρέπει να δουλέψουμε για να αντιμετωπίσουμε καλύτερα την τύχη των αντιπάλων μας, δεν θεωρώ ότι υπάρχει θέμα αυτοπεποίθησης παρά τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Σίγουρα μας επηρεάζουν αυτές οι αναμετρήσεις, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags