Facebook Pixel Με γκολ, έδρες και αουτσάιντερ!
| 2016-11-06 11:09:00

Με γκολ, έδρες και αουτσάιντερ!

Με γκολ, έδρες και αουτσάιντερ!

Πολύ μεγάλα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής και χωρίς να χάνουμε άλλο χρόνο, πάμε να δούμε τις επιλογές μας για ποντάρισμα.

Άρσεναλ – Τότεναμ

Παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0, η Αρσεναλ νίκησε 3-2 εκτός έδρας τη βουλγαρική Λουντογκόρετς για το Τσάμπιονς Λιγκ και έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αντίθετα, «έμπλεξε» στο Τσάμπιονς Λιγκ η Τότεναμ, καθώς ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από τη γερμανική Λεβερκούζεν και η πρόκριση στην επόμενη φάση δυσκόλεψε σημαντικά. Τι ποντάρουμε; Λένε ότι στα ντέρμπι δεν χωρούν προγνωστικά, όμως είναι προφανές ότι η Αρσεναλ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την Τότεναμ, τόσο από πλευράς αποτελεσμάτων όσο και από πλευράς συνολικής εικόνας στο χορτάρι. Ο άσος έχει προβάδισμα.

Άρσεναλ – Τότεναμ 1 (2.00)

Παλέρμο – Μίλαν

Η Παλέρμο γνώρισε δίκαιη ήττα με σκορ 2-1 από την Κάλιαρι στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής και εξακολουθεί να παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Από την άλλη, η Μίλαν επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς επικράτησε έστω και δύσκολα της μαχητικής Πεσκάρα με σκορ 1-0 στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Σκαρφάλωσε πλέον στην 3η θέση της βαθμολογικής κατάταξης και απέχει 5 βαθμούς από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Η Παλέρμο προσπαθεί να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, όμως οι αγωνιστικές της αδυναμίες είναι εμφανέστατες. Η Μίλαν θέλει να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή και είναι σαφώς ανώτερη από τους «ροζανέρι». Προτιμότερο πάντως από το χαμηλό διπλό είναι το καλοπληρωμένο over 2,5 που ευνοείται και από τα πρόσφατα στατιστικά.

Παλέρμο – Μίλαν over (1.95)

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα

Η Σεβίλλη ζαλίστηκε στη… θέα της κορυφής και υπέπεσε σε «γκέλα» στο Χιχόν, όπου παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών και κόλλησε στο 1-1 με την τοπική Σπόρτινγκ. Δίχως να πατήσει… τέρμα γκάζι, υπέταξε τη Γρανάδα (1-0 εντός έδρας) το περασμένο Σάββατο και παραμένει στο -2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επικράτησε στο… ρελαντί και με τον Ραφίνια να διασπά την αντίπαλη άμυνα στο 48’. Ωστόσο, την Τρίτη ξεγυμνώθηκε από τον πρώην προπονητή της, Γκουαρδιόλα, και τη νυν ομάδα του, Μάντσεστερ Σίτι, από την οποία ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας για το Τσάμπιονς Λιγκ, παρόλο που προηγήθηκε στο 21’. Η εκπληκτική πορεία της Σεβίλλης μετατρέπει το εν λόγω ματς σε… ντέρμπι κορυφής. Η Μπαρτσελόνα έρχεται από τη «σφαλιάρα» από τη Μάντσεστερ Σίτι και θα παραταχθεί με πολλές ελλείψεις, ενώ οι γηπεδούχοι ισχυροποιούνται αφάνταστα στο «Πιθχουάν». Έχουν δε την ποιότητα και τις δυνατότητες να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 1X (2.15)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags