Facebook Pixel «Βόμβα» Αλαφούζου: «Αν θέλετε, να φύγω...» - Τι είπαν Λέτο και Στραματσόνι, σαστισμένος ο Μπεργκ!
| 2016-11-07 03:47:00

«Βόμβα» Αλαφούζου: «Αν θέλετε, να φύγω...» - Τι είπαν Λέτο και Στραματσόνι, σαστισμένος ο Μπεργκ!

«Βόμβα» Αλαφούζου: «Αν θέλετε, να φύγω...» - Τι είπαν Λέτο και Στραματσόνι, σαστισμένος ο Μπεργκ!

Άγριο «πέσιμο» από τους οπαδούς σε παίκτες, διοίκηση και προπονητή. Τι είπαν για πάνω από μία ώρα στο Κορωπί, η ...προειδοποίηση ενόψει ΑΕΚ και ποιες οι άμεσες εξελίξεις!

Μπορεί το πούλμαν του Παναθηναϊκού και η αποστολή της ομάδας να γλίτωσε τα χειρότερα μετά την βαριά ήττα στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, αφού προτιμήθηκε οι παίκτες να γυρίσουν σπίτια τους με ταξί, ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Αντρέα Στραματσόνι και οι τρεις αρχηγοί που βρέθηκαν στο Κορωπί περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, τα… άκουσαν για τα καλά από τους εξαγριωμένους οπαδούς που τους περίμεναν και τους φώναξαν ότι «ξεφτίλισαν τον σύλλογο με το 3-0», αλλά και ότι «δεν αντέχουμε άλλο. Βρείτε τι φταίει και αλλάξτε το. Έρχεται η ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Ή θα νικήσετε ή θα καεί το γήπεδο»!

Ο διάλογος ήταν πολύ έντονος και κράτησε πάνω από μία ώρα, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, υπήρξαν αρκετές στιγμές έντασης. Ο κόσμος ήταν έξαλλος από την εικόνα της ομάδας στο Φάληρο και ζήτησε άμεσα την απόλυση ή παραίτηση του «Στράμα», ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι αναλαμβάνει την ευθύνη, ότι πρώτη φορά συνέβη να δεχθούν δύο γκολ από στημένα και ότι δεν περίμενε η ομάδα να έχει… τέτοια κοιλιά και τέτοια πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την ίδια ώρα όμως, υπήρξαν φωνές και προς τον Αλαφούζο, από τον οποίο απαίτησαν να διώξει… χθες τον Ιταλό κόουτς και να βάλει κι άλλα χρήματα στην ΠΑΕ «όπως κάνει με τον ΣΚΑΪ». Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού απάντησε ότι δεν γίνεται να αποφασίσουν αυτή τη στιγμή για το μέλλον του Ιταλού τεχνικού και μεταξύ άλλων ανέφερε «Αυτά μπορώ, αυτά κάνω. Έχω χαλάσει όλη μου την περιουσία στον Παναθηναϊκό. Αν νομίζετε ότι είμαι εγώ το πρόβλημα, τότε να φύγω».

Από τους παίκτες Λέτο και Ζέκα ζήτησαν συγνώμη και τόνισαν πως καταλαβαίνουν τις αντιδράσεις του κόσμου (με τον δεύτερο μάλιστα έγινε και κουβέντα για την έξοδό του στα μπουζούκια μετά την ήττα από την Ξάνθη), ενώ ο Μπεργκ δεν είπε λέξη και κοίταγε σαστισμένος τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Απαράδεκτος ο Στραματσόνι, είπε ψέματα στην κάμερα - Να τι δοκίμασε στο Κορωπί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags