07/11/16 - 11:12

Φιάσκο το 3-0 στο Καραϊσκάκη!

Τελικά, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έπαιξαν μόνο για ένα λόγο. Για να κάνουν την πλάκα τους αυτοί οι περίεργοι στην εξέδρα που βάζουν φωτιές και ρίχνουν καπνογόνα.

Φιάσκο το 3-0 στο Καραϊσκάκη!
59.288views 0shares

Λέω για αυτούς που δεν έχουν ιδέα από μπάλα, που δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο, που παριστάνουν τους οπαδούς και δεν παίρνουν χαμπάρι το τι γίνεται στο πράσινο χορτάρι.

Η μεγάλη, λέει, η κρίσιμη αναμέτρηση Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού. Μας ζάλισαν τον έρωτα όλη την εβδομάδα. Τι μας λέτε, ρε; Όχι και να μας δουλεύετε. Μάτια έχουμε και βλέπουμε. Που το είδατε και γιατί το περιμένατε το μεγάλο ντέρμπυ στο 3-0 στο Καραϊσκάκη. Στο «μεγάλο» μόνο συμφωνώ, όχι και στο «ντέρμπυ». Μιλάμε για μεγάλο φιάσκο.

Χωρίς να παίξει ποδόσφαιρο της προκοπής ο Ολυμπιακός έφθασε άνετα, εύκολα στο 3-0 από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός γιατί έπαιζε; Όχι, βέβαια, για να κερδίσει. Ούτε και για να μειώσει το σκορ. Με ποιες δυνατότητες, άλλωστε.

Αν δεν είναι φιάσκο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός στην πραγματικότητα αρνήθηκε να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο, τότε τι άλλο είναι αυτή η παρωδία ντέρμπυ. Κι όμως, δεν αποτελεί έκπληξη το τι έγινε στο 3-0 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο μας. Αυτό είναι το πρωτάθλημα μας. Όχι ανταγωνιστικό ακόμα και ανάμεσα στις ομάδες κορυφής.

Τώρα ποιός είναι ο στόχος Ολυμπιακού στο Ι.Χ. πρωτάθλημά του, διάβασε apodytiriakias.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ