Facebook Pixel Δυάδα από ποδόσφαιρο και μπάσκετ
| 2016-11-07 12:48:00

Δυάδα από ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Δυάδα από ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Οι επιλογές μειώνονται αυτές τις ημέρες λόγω των Εθνικών ομάδων, ωστόσο προέκυψαν σημεία για ταμείο. Πάμε να δούμε τι κρατήσαμε για σήμερα...

Δόξα Λευκάδας - Παναθηναϊκός

Πήγε στην έδρα του Κόροιβου να δώσει μία μάχη παραμονής και κατάφερε να έχει προβάδισμα κοντά στους 20 στην τελευταία περίοδο. Κι όμως! Οι παίκτες της Δόξας Λευκάδας αποχώρησαν με τα κεφάλια σκυμμένα από το παρκέ, καθώς ο Κόροιβος έκανε μία φοβερή ανατροπή κι έφτασε στη νίκη με 74-71. Όσο για τον Παναθηναϊκό; Έκανε μία καλή προπόνηση κόντρα στην Κύμη (92-52) και πήγε στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Εφές. Ο Τσάβι Πασκουάλ ήθελε να παραμείνει αήττητος στον «πράσινο» πάγκο, ωστόσο η ομάδα του δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε με 91-83 στη δεύτερη παράταση, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Είναι εξαιρετικά δύσκολο για μία ομάδα όπως η Δόξα να επαναλάβει με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό την εμφάνιση που έκανε κόντρα στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, θεωρούμε πως έχει την ικανότητα να φτάσει στους 70 πόντους. Έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής και η στατιστική λέει πως σκοράρει 79 πόντους μέσο όρο. Έχει αξία για ποντάρισμα το over.

Δόξα Λευκάδας - Παναθηναϊκός over 153.5 (1.70)

Λανς – Αζαξιό

Μια νίκη σήμερα θα φέρει τη Λανς στον ένα μόλις βαθμό από την τρίτη θέση και θα την ξαναβάλει γερά στη μάχη της κορυφής. Μετά από δύο αγωνιστικές που έχασε με 1-0 στη Σοσό και έφερε 1-1 με τη Ρεμς, την προηγούμενη Δευτέρα έκανε μια από τις σημαντικότερες μέχρι τώρα νίκες της. Δείχνοντας προσωπικότητα κέρδισε με 2-1 στην πρωτοπόρο Μπρεστ σ’ ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και με γρήγορο ρυθμό. Από την άλλη, δεύτερη φορά φέτος που η Αζαξιό έχασε δύο κολλητές αγωνιστικές. Την πρώτη φορά είχε αντιδράσει παίρνοντας 1-1 στη στο βορρά, στη Βαλενσιέν. Και στο βορρά ανεβαίνει και σήμερα για να δώσει τέλος στο νέο κακό σερί των δύο ηττών. Η Λανς είναι δικαιολογημένα το φαβορί. Στα περισσότερα από τα τελευταία παιχνίδια άφησε καλές εντυπώσεις. Στην καυτή της έδρα μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσο που στο 1,81 είναι αρκετά αξιόλογη επιλογή.

Λανς – Αζαξιό 1 (1.81)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags