Facebook Pixel Διαψεύδει ο Σπανός τον επόπτη για την επίθεση μετά τον Ολυμπιακό!
| 2016-11-08 23:00:00

Διαψεύδει ο Σπανός τον επόπτη για την επίθεση μετά τον Ολυμπιακό!

Διαψεύδει ο Σπανός τον επόπτη για την επίθεση μετά τον Ολυμπιακό!

Διαβάστε τι είπε ο πρόεδρος του Ατρομήτου στην απολογία του σχετικά με τη φερόμενη επίθεση στον επόπτη, Ευθύμιου Κουρέντα, καθώς και τι ισχυρίζεται ένας αυτόπτης μάρτυρας...

Στην απολογία του στο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League το μεσημέρι της Τρίτης 8/11, ο Γιώργος Σπανός αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έβρισε και έπιασε από τον λαιμό τον βοηθό διαιτητή, Ευθύμιο Κουρέντα, μετά το παιχνίδι Ατρόμητος - Ολυμπιακός.

Ο πρόεδρος της ομάδας από το Περιστέρι υποστήριξε ότι ναι μεν κατηγόρησε τον βοηθό ότι ασέλγησε στο ποδόσφαιρο και δεν θα ξανασφυρίξει, αλλά δεν τον εξύβρισε ούτε τον έπιασε από τον λαιμό.

Αναλυτικά, ο διάλογος μεταξύ του κ. Σπανού και του προέδρου του πειθαρχικού οργάνου:

"Είχαμε μία πολύ κακή διαιτησία η οποία κατά την προσωπική μου άποψη αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα. Ήταν μια προκλητική διαιτησία με αποτέλεσμα να αντιδράσω. Η αντίδραση μου ήταν καθαρά φραστική παρόλο ότι ήταν προκλητική η στάση των διαιτητών, ακόμη και όταν μείναμε μόνοι μας γιατί ο διαιτητής με έβαλε μέσα στα αποδυτήρια".

"Πέρα από μία φραστική αντιπαράθεση που επιβεβαιώνω ότι είπα ότι ασέλγησε στο ποδόσφαιρο, ότι δεν θα ξανασφυρίξει, τα παρακάτω να σας πω την αλήθεια δεν τα θυμάμαι. Δεν θυμάμαι να του είπα "θα σε γαμ... ρε πούστη" και τα λοιπά".

"Εν βρασμώ και εν θερμώ είπα κάποια πράγματα".

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος με τον αθλητικό δικαστή Σπυρίδωνα Καποδίστρια.

Πρόεδρος: "Πιάσατε τον Κούρεντα από τον λαιμό;"

Σπανός: "Όχι αυτό δεν συνέβη ποτέ. Δεν έπιασα ποτέ τον Κούρεντα από τον λαιμό".

Πρόεδρος: "Τι θα μπορούσατε να κάνετε για να αντιδράσετε για την διαιτησία;"

Σπανός: "Μόνο καταγγελία στην ΚΕΔ θα μπορούσαμε να κάνουμε".

Πρόεδρος: "Κάνατε καταγγελία στην ΚΕΔ";

Σπανός: "Προσωπική επικοινωνία έκανα μόνο".

Πρόεδρος: "Για ποιον θα έπρεπε να γίνει όλο αυτό. Είστε ο πρόεδρος της ομάδας και δίνετε τον ρυθμό. Τα νέα παιδιά βλέποντας τον πρόεδρο της ομάδας να ξεσπαθώνει, παίρνουν αέρα. Το κάνει ο πρόεδρος θα το κάνουμε κι εμείς και μάλιστα, χειρότερα".

Σπανός: "Ξέρω ότι αδίκησα την εικόνα μου. Όλα τα χρόνια ζήτημα να έχουμε 1-2 ατυχή περιστατικά στο γήπεδο μας. Ήταν μία στιγμή έντασης και δεν με τιμάει. Πράγματι όντως, εν βρασμώ και εν θερμώ είπα κάποια πράγματα αλλά δεν είμαι τρελός. Είμαι 20-25 χρόνια στο ποδόσφαιρο. Δεν ξύπνησα κάποια μέρα και ξαφνικά τρελάθηκα και άρπαξα τον Κούρεντα και τον Δελφάκη. Κάτι με πείραξε, ήταν μια συμπεριφορά που με πείραξε".

Τους ισχυρισμούς του κ. Σπανού επιβεβαιώνει και ο αστυνομικός Κωνσταντίνος Τσιγκόπουλος που υπηρετεί στο ΑΤ Περιστερίου και ήταν επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. στα αποδυτήρια στον συγκεκριμένο αγώνα. Ο κ Τσιγκόπουλος κατέθεσε ως μάρτυρας και τόνισε τα εξής:

"Ο Δελφάκης είπε να αφήσουμε τον Σπανό να μπει (σ.σ. στο φύλλο αγώνα δεν αναφέρεται πουθενά ότι δόθηκε σχετική άδεια). Ήταν μια έντονη διαμαρτυρία. Του είπε "ήρθες στο Περιστέρι να μας σφάξεις" και "ασέλγησες στο ποδόσφαιρο". Ειπώθηκε ότι δεν θα σφύριζε ποτέ. Τα άλλα δεν τα άκουσα. Θα τα άκουγα. Δεν είδα να τον πιάνει από τον λαιμό, θα πήγαινα να τον σταματήσω".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags