Facebook Pixel Σοβαρή καταγγελία από τον Παναθηναϊκό για την ανακοίνωση της Λίγκας!
| 2016-11-09 23:13:00

Σοβαρή καταγγελία από τον Παναθηναϊκό για την ανακοίνωση της Λίγκας!

Σοβαρή καταγγελία από τον Παναθηναϊκό για την ανακοίνωση της Λίγκας!

Οι Πράσινοι εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ισχυρίζονται ότι προστέθηκε δίχως την σύμφωνη γνώμη όλων των ομάδων η παράγραφος περί αντίθεσης της Super League στην αναστολή του πρωταθλήματος!

Η Σούπερ Λιγκ εξέδωσε ανακοίνωση νωρίτερα, στην οποία εκφράζει την αντίθεσή της για την αναστολή του πρωταθλήματος. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό, δεν συμφώνησαν όλες οι ομάδες για αυτή την απόφαση ούτε και ρωτήθηκαν...

Ανακοίνωση η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός με έκπληξη διάβασε την ανακοίνωση της Super League για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς εκ των υστέρων μετά την αποχώρηση πολλών μελών από το Δ.Σ προσετέθη παράγραφος που αλλοιώνει τα συμφωνηθέντα.

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός δηλώνει υποχρεωμένη να πειθαρχήσει στις αποφάσεις FIFA, UEFA και διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ περί των πρωταθλημάτων, θεωρεί ότι δύσκολα μπορεί να δει προκοπή το ποδόσφαιρο σε συνθήκες μαφιόζικων επιθέσεων και ελπίζει η Πολιτεία να διαλευκάνει γρήγορα όσα ανατριχιαστικά συμβαίνουν εις βάρος ανθρώπων και των οικογενειών τους ώστε να αποκατασταθεί η τάξη και η ευνομία στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags