14/11/16 - 14:52

"Τα ανθρωπόμορφα φασιστοειδή δεν έχουν θέση στα γήπεδα"!

To ντροπιαστικό πανό κατά της Βοσνίας που αναρτήθηκε στο "Γ.Καραϊσκάκης" προκάλεσε την οργή του νέου υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη

"Τα ανθρωπόμορφα φασιστοειδή δεν έχουν θέση στα γήπεδα"!
32.677views 0shares

Κατεπείγουσα επιστολή στην ΕΛ.ΑΣ σχετικά με το εμετικό πανό που... σηκώθηκε στον αγώνα της Εθνικής με την Βοσνία, απέστειλε ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ζητώντας άμεσες ενέργειες και την ενημέρωσή του.

Στην συνέχεια, ο Υφυπουργός φρόντισε να καταδικάσει και επίσημα το γεγονός, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο δεν συνάδει με τις Αρχές και τις Αξίες της Ελληνικής Δημοκρατίας και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τον Ελληνικό Λαό.

Αναλυτικά:

"Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιώργος Βασιλειάδης εκ μέρους του συνόλου της Ελληνικής Κυβέρνησης εκφράζει την απερίφραστη καταδίκη και αποτροπιασμό του για τα όσα έλαβαν χώρα χθες στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδας – Βοσνίας.

Ο κ. Βασιλειάδης χαρακτηρίζει την ανάρτηση του φασιστικού πανό, εναντίον των Βοσνίων, που αφορούσε τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα, από ελάχιστο αριθμό θεατών, απαράδεκτο περιστατικό, το οποίο δεν συνάδει με τις Αρχές και τις Αξίες της Ελληνικής Δημοκρατίας και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τον Ελληνικό Λαό.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού υπογραμμίζει ότι τέτοιου είδους ανθρωπόμορφα φασιστοειδή δεν έχουν καμία θέση στα ελληνικά γήπεδα, ιδίως στους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας και βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία για να εντοπιστούν οι δράστες και να τιμωρηθούν, εκφράζοντας ταυτόχρονα και την πρόθεση να τους απαγορευθεί, διά βίου, η είσοδος στα γήπεδα."

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ