15/11/16 - 12:35

Παραμύθης και παλαιοκομματικός ο Τσίπρας και στη μπάλα

Στεναχωρήθηκα με το 1-1 της εθνικής κόντρα στην Βοσνία. Άδικο αποτέλεσμα. Από το γήπεδο έπρεπε να φύγει νικήτρια η καλύτερη ομάδα, η Βοσνία. Έλληνας είμαι, όμως όχι λεχρίτης Έλληνας. Είμαι με το σωστό.

Παραμύθης και παλαιοκομματικός ο Τσίπρας και στη μπάλα
29.387views 0shares

Στεναχωρήθηκα και με το άλλο. Ισοφάρισε για την Ελλάδα ένας παίκτης, ο Τζαβέλλας, που δεν μου είναι συμπαθής. Συμβαίνει. Να γουστάρεις κάποιον, άλλος να σ’ ενοχλεί η παρουσία του στην ομάδα. Ανθρώπινα είναι αυτά.

Πολύ κόσμος στο Καραϊσκάκη. Έκπληξη. Ούτε τους μισούς δεν περίμενα. Καμιά έκπληξη, όμως, που στην εξέδρα ήταν ο πρωθυπουργός. Επειδή είναι στο φεγγάρι, που...ασχολείται και με το ποδόσφαιρο. Στο κυνήγι της εγκληματικής οργάνωσης κι αυτός. Και το παιχνίδι της εθνικής ήταν μία επικοινωνιακού τύπου ευκαιρία να καταδείξει ότι έχει πάρει σοβαρά την κάθαρση στο πρωτάθλημα.

Δεν θα πω ότι ο Τσίπρας είναι άσχετος από μπάλα. Δεν τον έχω συζητήσει. Θα πω και με σιγουριά ότι είναι παραμύθης. Έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της εθνικής ομάδας. Για ποιο λόγο; Επειδή δεν νίκησαν. Επειδή δεν ήταν καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλο.

Άσε τη μαλακία που πέταξε ο Τσίπρας στη μαλακία του Τοροσίδη «Πρόεδρε, ψήσε τον Ομπάμα να μειωθεί το χρέος της Ελλάδος» συνέστησε ο παίκτης στον πρωθυπουργό. Και ο κυβερνήτης μας σχολίασε: «Κι εμείς σκοράρουμε στο 93!»

Να ανοίξουμε από σήμερα τους τάφους μας αν περιμένουμε από μία φάση, στις καθυστερήσεις, να σκοράρουμε. Ο Τσίπρας, όμως, που έχει βάλει πολλά γκολ, όχι αυτογκόλ, ως πρωθυπουργός έχει εμπιστοσύνη στο αριστερό του πόδι, αλά Τζαβέλλα.
..........................
Τζαβέλλας, ο κακομαθημένος της Τούμπας, διάβασε apodytiriakias.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK