Facebook Pixel Μπαρτζώκας: "Θέλω να νικήσω"
| 2016-11-15 17:15:00

Μπαρτζώκας: "Θέλω να νικήσω"

Μπαρτζώκας: "Θέλω να νικήσω"

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα παραδέχτηκε μεν οτι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι για τον ίδιο ιδιαίτερο, τόνισε δε, οτι θέλει να νικήσει η ομάδα του

«Για μένα είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή να επιστρέψω στο μέρος όπου έχω καλούς φίλους και σπουδαίες αναμνήσεις, όμως πρέπει να εστιάσουμε μόνο στη νίκη και να μην σκεφτούμε οτιδήποτε άλλο. Δεν παίζω εγώ, αλλά η Μπάρτσα», είπε και πρόσθεσε: «Περιμένω την ίδια αγωνιστική νοοτροπία που είχαμε με τη Μούρθια και πάνω απ' όλα συγκέντρωση και να μην σκεφτούμε ακόμα τη Ρεάλ», αφού η «αιώνια» αντίπαλος των Καταλανών είναι ο επόμενος αντίπαλος στην διοργάνωση, την Παρασκευή (18/11).

«Ο Ολυμπιακός θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, με σπουδαίους παίκτες που είναι πολύ έμπειροι σε υψηλό επίπεδο. Γνωρίζουμε τα προβλήματά μας όμως πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί», είπε για τον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας και εξήγησε πως «είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος ειδικά στην έδρα του, μια πολύ επιθετική ομάδα. Δεν πρέπει να περιορίσουμε μόνο τον Σπανούλη, αλλά όλους τους παίκτες του».

Οσο για τις απουσίες της ομάδας του σχολίασε: «Είχαμε μόλις μία μέρα για να προετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι και δεν έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Είναι πρόβλημα, όμως ακόμα κι έτσι πρέπει να παίξουμε όσο πιο σκληρά γίνεται. Είναι δύσκολο για όλους να ανταποκριθούμε και χρειαζόμαστε χρόνο αυτή τη στιγμή, αλλά είναι αυτό που δεν έχουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags